• Hafta içi saat 16:00'ya Kadar Verilen Siparişler

    Aynı Gün

    Kargo

  • Tüm Ürünlerde Seçili Kargoda

    Kargo

    Bedava

  • %100 Orijinal Ürün

    Orijinal

    Ürün

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI'yı okumak için tıklayınız.
ProbiyotiklerAbdi İbrahimForbiome Probiyotik 10 Milyar 10 Saşe
ProbiyotiklerAbdi İbrahimForbiome Probiyotik 10 Milyar 10 Saşe
ProbiyotiklerAbdi İbrahimForbiome Probiyotik 10 Milyar 10 Saşe
ProbiyotiklerAbdi İbrahimForbiome Probiyotik 10 Milyar 10 Saşe

Forbiome Probiyotik 10 Milyar 10 Saşe (FORB1006)

5,00
Para Puan : 5
İndirim Oranı : %18 İndirim
Fiyat : ₺195,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺160,00(KDV Dahil)
Barkod : 8699514200253

Forbiome Probiyotik 10 Milyar 10 Saşe

Forbiome Probiyotik Mikroorganizma İçeren Saşe; 5 milyar Lactobacillus rhamnosus GG, 5 milyar BB-12® ve 300 mg inülin içeren, takviye edici bir gıdadır. Forbiome probiyotik saşe, probiyotik mikroorganizmalar ile sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Bağırsak düzenleyici gıda takviyesi, farklı yaş grupları tarafından kullanılabildiği için ailenin pek çok üyesi tarafından alınabilir. Forbiome probiyotik şase ürününü, hem 3-10 yaş arası çocuklar hem de 11 yaş ve üzeri bireyler kullanabilir. Böylece ürünü ailedeki pek çok birey tercih edebilir.

Forbiome Probiyotik 10 Milyar 10 Saşe

Forbiome Probiyotik Mikroorganizma İçeren Saşe; 5 milyar Lactobacillus rhamnosus GG, 5 milyar BB-12® ve 300 mg inülin içeren, takviye edici bir gıdadır. Forbiome probiyotik saşe, probiyotik mikroorganizmalar ile sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Bağırsak düzenleyici gıda takviyesi, farklı yaş grupları tarafından kullanılabildiği için ailenin pek çok üyesi tarafından alınabilir.

Forbiome Probiyotik Nedir?

Forbiome Probiyotik Mikroorganizma İçeren Saşe; 5 milyar Lactobacillus rhamnosus GG, 5 milyar BB-12® ve 300 mg inülin içeren, takviye edici bir gıdadır.

Forbiome Probiyotik Ne İşe Yarar?

Forbiome probiyotik saşe, probiyotik mikroorganizmalar ile sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Bağırsak düzenleyici gıda takviyesi, farklı yaş grupları tarafından kullanılabildiği için ailenin pek çok üyesi tarafından alınabilir.

Forbiome Probiyotik Nasıl Kullanılır?

Forbiome probiyotik saşe paketi içerisinde yer alan tozu, yiyecek (yoğurt gibi) ya da içeceklerle (200 ml su, süt gibi) karıştırabilirsiniz. Toz şase probiyotik, yiyecek ve içeceklerin tadını değiştirmez. Isı, canlı bakteriye zarar verebileceği için sıcak içecek ve yiyeceklerle birlikte alınmaması önerilir.

Forbiome Probiyotik Ne Zaman Kullanılır?

Forbiome Probiyotik Mikroorganizma İçeren Saşe’yi; gün içinde, herhangi bir zaman diliminde, aç ya da tok karnına kullanabilirsiniz.  

Forbiome Probiyotik Nerede Üretiliyor?

Forbiome, Danimarkalı Chr Hansen tarafından üretilir ve Türkiye’de Abdi İbrahim güvencesiyle satışa sunulur. 

Forbiome Probiyotik Aç Karnına Alınabilir mi?

Şase probiyotik takviyelerini aç ya da yok karnına alabilirsiniz.

Forbiome Probiyotik Kimler Kullanabilir?

Forbiome probiyotik şase ürününü, hem 3-10 yaş arası çocuklar hem de 11 yaş ve üzeri bireyler kullanabilir. Böylece ürünü ailedeki pek çok birey tercih edebilir.

Forbiome Probiyotik Bağırsak Sağlığına İyi Gelir mi?

Forbiome Saşe içeriğindeki faydalı mikroorganizmalar sayesinde sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur. Bu nedenle bağırsak düzenleyici takviyeler arasında sayılabilir.

Forbiome Probiyotik İçeriğinde Neler Var?

Her bir probiyotik şase paketi içerisinde; 5 milyar Lactobacillus rhamnosus GG, 5 milyar BB-12® ve 300 mg inülin bulunmaktadır. 

Forbiome saşe, probiyotik mikroorganizma içerir. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

Forbiome Probiyotik Ne Fayda Sağlar?

Forbiome Probiyotik Mikroorganizma İçeren Saşe’den elde edilmek istenen faydaya göre etki süresi de değişkenlik gösterebilir. Bu konuda eczacınıza ya da hekiminize danışabilirsiniz.

Forbiome Probiyotik Ürününün Yarattığı Etkiyi Ne Kadar Sürede Görebilir?

Forbiome Probiyotik Mikroorganizma İçeren Saşe’den elde edilmek istenen faydaya göre kullanım süresi de değişkenlik gösterebilir. Eczacınıza ya da hekiminize danışarak probiyotik şase ürününü ne kadar süre kullanmanız gerektiği konusunda fikir alabilirsiniz.

Forbiome Probiyotik Yaş Sınırı Bulunuyor mu?

Forbiome Probiyotik Mikroorganizma İçeren Saşe, hem 3 - 10 yaş arası çocuklar hem de 11 yaş üzeri bireyler tarafından, günde 1 saşe olmak üzere kullanılabilir. 

Forbiome Probiyotik Antibiyotik ile Beraber Kullanılır mı?

Forbiome Probiyotik Mikroorganizma İçeren Saşe, bir antibiyotik ile birlikte kullanılıyorsa probiyotik şase ürününün antibiyotik alındıktan 3 saat sonra alınması önerilir.

İlgili ürün bilgileri üretici/ithalatçı firma resmi web sitesinde ilan edilen bilgiler olup , normal beslenmenin yerine geçmez ve ilaç değildir. 

Tüm besin gıda takviye ürünlerde olduğu gibi ilgili ürün içinde aile hekim tavsiyesi ile kullanımı öneririz. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR