Alüminyum ve Paraben İçermeyen Roll-on ve Deodorant Seçimi

Alüminyum ve Paraben İçermeyen Roll-on ve Deodorant Seçimi

Ter kokusu kadın ya da erkek fark etmeden herkesi rahatsız edebilecek bir etkiye sahiptir. Özellikle yaz aylarında sıcakta baş edilemeyen bu durumla karşılaşmadan önleminizi almış olmanız bu kokuyla yüzleşmek durumunda kalmamanızı sağlayacaktır.

Ter kokusunu giderme amaçlı satılan binlerce ürün vardır. Ancak birçok ürünün içinde alüminyum vardır. Fakat alüminyumun en büyük zararı DNA’yı bağlayarak tümör gelişimine neden olmasıdır. Yani bu tip ürünlerin kanserojen özelliği vardır.

Alüminyumun cilt üzerindeki etkisi ter gözeneklerini tıkayarak vücudun ihtiyaç duyduğu terlemenin engellemesini sağlamaktır. Ancak bu görevi yerine getirirken beraberinde sıkıntılarında oluşmasına neden olur.  Dünyada alüminyum yemek kaplarının kullanımı bile önlenirken bunu cilt üzerinde kullanmaya çalışmak ölümcül tehlikelere neden olabilir. Sebamed Hassas Ciltler İçin Fresh Deo Blossom 75ml içeriğinde alüminyum bulunmadığı için vücuda ve cilde herhangi bir zararı yoktur.

Kadınlarda Deodorant Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Bir kadın deodorant kullanırken aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekir. Bu sayede istediği güzel kokuya sahip olabilir.

Kutuyu Sallayın

Deodorantı sıkmadan önce dikkat edilmesi gereken husus kutunun çalkalanmasıdır. Bu sayede kutu içindeki tüm bileşenler birbirine iyice karışmış ve istenilen koku tam olarak elde edilmiş olur.

Doğru Mesafe

Deodorantı sıkarken mesafeyi iyi ayarlamanız gerekir. Doğru tutuş şekli koltuk altından yaklaşık olarak 15 cm geride tutmaktır. Yani ortalama olarak koltuk altınızdan dirseğinizin olduğu mesafe gibi düşünebilirsiniz.

Kısa Süreli Püskürtme

Ne kadar çok sıkarsam o kadar çok kokar mantığından uzaklaşmanız gerekir. Çünkü püskürtmenin süresi ürünün kokusunu ve kalıcılık süresini etkiler. Öneri olarak her koltuk altınıza 2 saniyelik püskürtme yeterli olacaktır.

Roll-On Kullanımı

Roll on’lar yuvarlak başlıdır. Orijinal bir roll on kullandığınızda her koltuk altı için birkaç uygulama yeterli olacaktır. Ürünü eşit bir şekilde dağıttığınızda koku uzun süre sizi ter kokusundan uzak tutacaktır.

Beyaz Lekeler

Deodorantı sıktıktan sonra giysinizi hemen giymek yerine bir müddet bekleyiniz. Aksi takdirde kıyafetinizde beyaz lekeler ortaya çıkabilir.

Deodorant çeşitleri için https://www.dermoailem.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: paraben içermeyen deodorant, paraben içermeyen roll on, paraben ve alüminyum içermeyen roll on, alüminyum içermeyen roll on, alüminyum içermeyen deodorant
Temmuz 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR