Meyve Emziği Nedir? Meyve Emziği Nasıl Kullanılır?

Meyve Emziği Nedir - Meyve Emziği Nasıl Kullanılır

Anne sütünden sonra ek gıdaya geçiş yapan birçok annenin aklında benzer sorular yer alır. Beslenme düzeninde yeni bir döneme geçiş yapan bebek için sağlıklı besinleri listenize ekleyebilirsiniz. Bu süreçte birçok anne bebeğini yeni tatlarla tanıştırırken meyvelerden yardım alır. 

Pek çok doktor ek gıdaya ilk geçişte besin kaynağı açısından çok zengin olmayan geleneksel meyve pürelerini önerir. Bununla birlikte meyve pürelerinin yapımı ve bebeğe verilmesi sürecinde anneleri meraklandıran farklı konular ortaya çıkar. Meyveleri bebeğinize püre şeklinde yedirirken meyve emziklerinden yardım alabilirsiniz. Bebek ürünleri arasında en sık kullanılan yardımcılardan biri olan meyve emzikleri pratik ve faydalı kullanımı ile annelerin işini kolaylaştırır.

Meyve emziği içine meyve parçaları konulan ve ardından kapaktaki kilit yardımı ile kapatılan bir ürün olarak kullanıma sunulur. Özel tutma sapına sahip olan meyve emzikleri sayesinde bebekler ağzına rahatlıkla götürebilir. Meyve emziği yapı olarak güçlü kilit sistemi sunduğu için kullanırken bebeğiniz ürünü açamaz. Genel olarak meyve emzikleri bebeklerin dikkatini çeken pembe, mavi, mor ve yeşil renklere sahiptir. Ürün silikon delikli hazne şeklinde tasarlandığı için bebeğinizin rahat bir şekilde emmesine imkân tanır. Pratik bir şekilde meyve püresini emziğin içine yerleştirerek ağzını kolayca kilitleyebilirsiniz. Her ne kadar bebeğiniz ağız kısmını açamasa da yetişkin kontrolünde kullanmanızda fayda var.

Meyve emziği kullanırken bebeğinizin sağlığı için hijyen koşullarına ayrıca dikkat etmeniz gerekir. İlk kullanımdan önce ve kullanım süresi boyunca meyve emziğini steril etmeniz son derece önemlidir. İyice yıkadıktan sonra emziğin içerisinde meyve ve sebze pürelerini yerleştirebilirsiniz.

Bambino Meyve Emziği Yeşil T085

Bebekler için özel olarak tasarlanan Bambino Meyve Emziği Yeşil T085 ideal boyutu ile kolay kullanım desteğini bir arada sunar. Bu sayede bebeğinizin beslenmesini kolaylaştırırken aynı zamanda Bambino ürün kalitesini deneyimleyebilirsiniz. Bambino Meyve Emziği Yeşil T085 ile daha fazla meyve püresini bebeğiniz için hazırlayabilirsiniz. Yeşil rengi ile dikkat çeken meyve emziği bebeğinizin beğenisini kazanarak beslenmeyi eğlenceli hale getirmenizi sağlar.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: meyve emziği, meyve emziği nedir, meyve emziği nasıl kullanılır, bambino meyve emziği
Eylül 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR