4 Adımda Sonbahar Makyajı

4 Adımda Sonbahar Makyajı

Yaz mevsiminin ardından sonbaharı karşıladığımız şu günlerde kıyafet trendleri ile birlikte makyaj trendlerimiz de değişti. Sonbaharın romantik ve sıcak tonlarını kusursuz bir şekilde makyajınıza taşıyarak şık ve hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Sonbahar aylarında makyaj trendleri hakkında detaylı bilgi almak isteyebilirsiniz. İşte, 4 adımda sonbahar makyajı…

Cildi Temizleyin ve Nemlendirin

Makyajınızın kusursuz olması ve sabitlenmesi için cildin makyaja hazırlanması son derece önemlidir. Bunun için makyaja başlamadan önce cildinize uygun bir temizleyici yardımıyla derinlemesine temizlenmesi gerekir. Cildi derinlemesine temizledikten sonra nemlendirici ile cildin kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Fondöten ile Kusursuz Bir Cilt Elde Edin

Makyajın ilk ve en önemli adımlarından biri fondöten kullanımıdır. Fondöten yardımıyla cildinizdeki kusurlu görünümü gizleyebilirsiniz. Fondöteni cilde fırça, sünger ve parmaklar yardımıyla uygulayabilirsiniz. Fondöteni çok ince bir yapı olarak cildinize uygulayabilirsiniz. Bu sayede fondöten cildinizde kalıp gibi durmayacak, canlı ve doğal bir görünüm kazanacaktır.

Eyeliner ile Bakışlarınıza Anlam Kazandırın

Gözlerinizi daha iyi vurgulamak ve bakışlarınıza anlam katmak için kullanabileceğiniz kozmetik ürünleri arasında yer alır. Eyeliner kullanımı zor gibi gözükse de kullandıkça eliniz alışacaktır. BROOKLIN Precise Eyeliner - Tiny Tip 03 ile bakışlarınızı etkili ve canlı hale getirebilirsiniz.

Maskara ile Etkileyici Bakışlar

Fondöten ile cilt rengi eşitlendikten sonra maskara ile kirpiklerinizi belirgin hale getirebilirsiniz. Makyajın olmazsa olmazları arasında yer alan maskara bakışlarınızın daha etkileyici olmasına yardımcı olur. Maskaranın özelliğine bağlı olarak kirpiklerinizi uzatabilir, kıvırabilir ve onlara hacim verebilirsiniz. 

IMPALA Mascara WATERPROOF kirpiklere ekstra hacim, kıvrım, yoğun renk kazandırır. Suya dayanıklı olan IMPALA Mascara WATERPROOF topaklanma yapmaz.

Allık ile Elmacık Kemiklerinizi Belirginleştirin

Parlak ve aydınlık cilt görünümü son yılların en çok tercih edilen trendleri arasında yer alıyor. Sonbahar makyajında allık tercih edebilirsiniz. Allık fırçasıyla allığın tam ortasından saç diplerine doğru uygulayabilirsiniz. Allığı en iyi şekilde uygulamak için küçük, yumuşak bir fırça aracılığıyla rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: sonbahar makyajı, cilt temizliği, fondöten, eyeliner, maskara, suya dayanıklı maskara
Eylül 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR