5 Adımda Yaz Aylarında Vücut Bakımı

5 Adımda Yaz Aylarında Vücut Bakımı

Yaz mevsiminde sıcak hava ve yoğun nem nedeniyle cilt bakım rutinimizde değişiklik yapmamız gerekir. Vücudumuzun yaz ayının olumsuz koşullarından etkilenmemesi için yaz aylarına uygun bakım yapmak son derece önemlidir. Kış aylarında cansızlaşan, matlaşan teninizin yaz sezonuna hazırlamak için uygulayabileceğiniz vücut bakım adımlarını keşfedin.

Soğuk havalarda cildimiz matlaşır ve yıpranır. İlkbahar ve yaz aylarında cildin kendini toparlaması gerekir. Bunun için de vücut bakım rutininde değişikliğe giderek vücudumuzu canlandıracak ve yaz aylarının olumsuz koşullarına karşı koruyacak yapmak oldukça önemlidir. Cildin nem dengesini sağlamak ve güneşe karşı vücudu korumak en çok dikkat edilmesi gereken detaylar arasındadır.

Yaz Aylarında Vücut Bakımı İçin Hangi Ürünler Tercih Edilmeli?

Canlı Bir Görünüm İçin Serum

Cosmed Firm Detox Vegetal Caffeine Serum bitkisel kafein içerikli serumdur. Cilde canlı bir görünüm verir. Tüm ciltler için uygun olan Cosmed Firm Detox Vegetal Caffeine Serum cildi nazik bir şekilde nemlendirir. Gece kullanım için uygun olan bir üründür. Vücudunuza her gün dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Çatlak Bakımı İçin Yüz ve Vücut Jeli

Collagen Forte Hydrolyzed Yüz ve Vücut Jeli vücuttaki düzensiz görünümün azaltılmasında etkilidir. 4 ile 6 kat daha fazla kolajen içeren formüle sahip olan Collagen Forte Hydrolyzed Yüz ve Vücut Jeli cildin canlı bir görünüm kazanmasını sağlar. Vücutta oluşan çatlaklara bakım yapar. Yüksek oranda tip 1 ve tip 3 kolajen içermektedir. Cilt elastikiyetine destek olur.

Kuru Ciltler İçin Nemlendirme

Ceradolin Lipo Yağ Bazlı Nemlendirici Losyon çok kuru cilde sahip olanlar için uygundur. Güneşin zararlı etkilerine karşı etki sağlar. Cildi çevresel etkenlere karşı korur. Tüm vücut için kullanılabilir. Lazer ya da peeling sonrası kullanıma elverişlidir.

Cilt Yenileyici Vücut Sütü

La Roche Posay Lipikar Lait Vücut Sütü kuru ciltler için yenileyici vücut sütüdür. Cildin bariyer özelliğini güçlendirir ve cildin rahatlamasını sağlar. Cildi besler ve korur. Cildin daha esnek ve yumuşak olmasını sağlar. Günlük olarak temizlenmiş cilde nazik bir biçimde uygulayabilirsiniz.

Derinlemesine Temizlik İçin Peeling

Dermoskin Face & Body Peeling Gel tüm cilt tiplerine uygulanabilecek biçimde formüle edilmiştir. Hassasiyet yaratmayan bu ürün cildin derinlemesine temizlenmesine ve arınmasına yardımcı olur. Cildin yumuşak ve elastik bir görüntü kazanmasını sağlar. Uygulanabilecek cilt bakım ürünlerine bir zemin hazırlar.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: çatlak kremi, kuru ciltler için nemlendirici, vücut bakım kremi
Haziran 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR