Anne Sütü Saklama Kabı Nasıl Kullanılır?

Anne Sütü Saklama Kabı Nasıl Kullanılır

Anne sütün bebeklerin gelişimi için çok önemli bir kaynak olmaktadır ve tek bir damlasının bile ziyan edilmemesi gerekmektedir. Bu nedenle de günümüzdeki birçok bilinçli anne kendi sütlerini çeşitli yollarla saklamaktadır. Herhangi bir durumda bu sütler kullanım için uygun hale getirilmektedir.

Bundan kaynaklı olarak da birçok marka bu işlem için özel olan ürünleri tasarlamayı tercih etmektedir. Anne sütünün saklama koşulları göz önüne alınarak tasarlanan bu kaplar ya da ürünler anne ve bebek için çok değerli ürünler olmaktadır. Emziren anneler tarafından tercih edilen anne sütü saklama kabı doğru kullanıldığında sütün kalitesini korur. Bebek ürünleri arasında sıklıkla tercih edilen bu ürün özellikle çalışan anneler için oldukça avantajlıdır.

Süt Saklama Kaplarının Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Süt saklama kaplarının her biri üretildikleri ham maddenin ne olduğuna göre çeşitlilik göstermektedir. Bu bağlamda da cam süt saklama kapları ya da biberon gibi sağlığa zararlı olmayan ve oldukça pratik olan ürünler tercih edilebilmektedir.

Cam doğal bir madde olması ve kolay temizlenmesi bakımından diğer ürünlere göre daha revaçtadır. Ancak polipropilen malzemeden üretilen ürünlerinde hafifliği ve dayanıklılığı da büyük bir etkiye sahip olabilmektedir. Bu ürünlerin sağladıkları yararlar açısından bakıldığında seçilecek ürünün ne olacağı önemli olmaktadır. Bu nedenle sizler için bu faydaları derledik.

Süt saklama kaplarının sabit yapılarının olması nedeniyle sütlerinizi daha kolay bir şekilde saklamak mümkün olmaktadır. Kapların üzerine yazabileceğiniz sağılma zamanları sayesinde de tazeliklerinin kontrolünü tamamıyla elinize almanız mümkün olabilmektedir.

Süt saklama poşetleri dış etkenlere yani delinme, zedelenme gibi etkenlere karşı daha dayanıksızken süt saklama kapları bu açıdan daha yararlı olabilmektedir. Süt saklama kapları kolaylıkla temizlenebilen ve birden fazla kullanım imkânı tanıyan ürünlerdir. Bu sayede, bu tür kaplar bütçeniz için de uygun seçenekler olmaktadır.

Süt saklama kaplarının birçoğuna biberon başlığının takılabiliyor olması da bebeğinizin daha rahat süt içmesine olanak sağlanmaktadır. Süt saklama kaplarının tercih edilmelerinin ana nedenlerinden biri de kullanım kolaylığı sunmalarıdır. Hatta birçok süt saklama kabı direkt olarak süt sağma pompasına takılabilmektedir. Bu sayede anne, hiç zahmet etmeden sütünü saklayabilmektedir.

Philips Avent 5’li Anne Sütü Saklama Kabı ile anne sütü doğru bir şekilde saklanabilir.

https://www.dermoailem.com
Etiketler: anne sütü saklama kabı, philips anne sütü saklama kabı, süt saklama kabı
Haziran 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR