Bağışıklığı Güçlendiren En İyi C Vitamini Takviyeleri

Bağışıklığı Güçlendiren En İyi C Vitamini Takviyeleri

Güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olan kişiler hastalıklara karşı daha dirençli olurken bu direnci sağlamakta C vitaminleri oldukça etkilidir.

C Vitamini Nedir?

C vitamini suda çözülebilen vitaminler arasında yer alır. Meyvelerde ve sebzelerde bulunan bu vitamin grubunu insan vücudu kendisi üretemez. Bunun için her canlının C vitamini beslenme ya da takviye edici gıdalar aracılığıyla alması gerekir.

C Vitamini Çeşitleri

C vitaminleri sade ya da etken maddelerle desteklenebilir. Çoğu multivitaminlerin içerisinde takviye vardır. Nedeni ise vücudun farklı fonksiyonlarına yönelik olmasındandır.

C Vitamini Formları

C vitaminleri kapsül, sıvı, toz, tablet, şase, pastil gibi formlarda üretilebilir. Satın alırken kişiler en basit nasıl tüketebiliyorsa o şekilde alınabilir.

Tablet

Tabletler ağızdan alınan takviyelerdir. Katı, sert ve düz bir yüzeye sahip olan bu ek gıdalar. İçeriklerine göre farklı olabilir. Alındığında etkisi 24 saate kadar uzayabilir. Pratik bir şekilde almak isteyenler tablet formunu tercih edebilir. Nutraxin C Vitamini 28 Çiğnenebilir Tablet, çiğneme formundadır ve kolayca tüketilebilir. İçeriği Stevia bitkisi ile tatlandırılmıştır. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Kapsül

Kapsül şeklindeki formların içeriği jel biçimindedir. Dışarıda bulunan sert kabuk sayesinde jelin sindirim sistemine geçmesi ve parçalanması sağlanır. Tabletlerdeki gibi sindirim sisteminde emilen C vitaminini vücut metabolize eder.

Sıvı

Sıvı formdaki C vitaminleri hızlı emilime sahiptir. Özellikle çocuklar ve tablet yutmakta zorluk çekenler ve bu şekilde tüketirler. İçimi kolay olduğu için tercih edilebilir. Osende Lipo Lipozomal C Vitamini 100 ml Şurup, yoğun fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur.

Toz

Toz şeklinde olan C vitaminleri kullanım açısından kolaydır. Bu tip C vitaminleri istenilen yemek ya da içeceklere katılabilir. Tadı ve aroması olmadığından neyin içerisine eklenirse tadını bozmaz. Bu şekilde kolayca alınabilir.

Pastil

Pastiller ağızda emilerek tüketilir. Pastil şeklindeki C vitamini takviyeleri ağza alınarak emilir ve bu sayede keyifli bir kullanım sağlar. İçeriğinde farklı aromalar olduğu için tadı kötü değildir.

C vitamini çeşitleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: c vitamini, bağışıklık güçlendiren vitamin, vitamin takviyesi, nutraxin c vitamini, c vitamini çeşitleri, en iyi c vitamini takviyeleri
Ağustos 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR