Bağışıklık ve Enerji Destekleyen Ürünler

Bağışıklık ve Enerji Destekleyen Ürünler

Vitaminler koşul ve organizmalara göre değişiklik gösteren takviyelerdir. Örneğin insanların ihtiyaç duyduğu vitaminlere hayvanlar ihtiyaç duymaz. Günümüzde kabul edilmiş olan geçerli 13 vitamin vardır. Vitaminler yağda çözülen ve suda çözülen olarak iki farklı şekildedir. Bu ikisinin arasındaki farka baktığımızda, yağda çözülebilen vitaminler vücudumuzdaki doku yağlarında saklanır ve bu vitaminlerin vücuttaki muhafazası daha kolaydır. Bunun için vücutta günlerce kalabilir.

Suda çözülebilen vitaminler ise vücutta çok bekletilmez. Dolayısıyla bu tarz vitamin alınması gerektiğinde bir devamlılığının olması gerekir. Yağda çözülen vitaminler A,D, E ve K vitaminleridir. Suda çözülen vitaminler ise C ve B vitaminleridir.

Bazı vitaminler gıdalarla alınırken bazıları daha farklı yöntemlerle alınabilirler. Mesela bağırsaklarda bulunan mikroorganizmalar K ve biyotin üretiminden sorumluyken D vitamininin bir benzeri de güneşten alınan destekle deriden üretilir. Vitaminler hücrelerin ve dokuların görevlerini yerine getirebilmesi için çok önemli besin maddeleridir. Vücuttaki organizmalar aldıklar bu vitaminler sayesinde enerjilerini artırır ve vücut savunmasını daha güçlü hale getirir.

Takviye Edici Gıda Önerileri

XL-S Nutrition 520 gr Çikolata Aromalı

Yüksek lif miktarına sahip olan ürün alındığından itibaren doygunluk hissi verir. Çikolata aromasına sahip olan ürün zayıflamak isteyenler için beklentileri karşılar.

Impryl 30 Tablet Takviye Edici Gıda

Takviye edici gıda olan ürün 30 Tablet olarak satılır. Günlük kullanım miktarı ise 1 tablet olarak belirlenmiştir. Öğünler arasında suyla alınabilir. 1 kutu 1 ay boyunca düzenli olarak kullanılmalıdır. Takviye edici gıdanın içeriğinde Betain 200 mg, L-sistin 200 mg, B3 Vitamini 16 mg %100,Çinko 10 mg %100,B6 vitamini 1,4 mg %100,Riboflavin (B2 Vit.) 1.4 mg %100,Foli asit (metilfolat olarak) 400 µg %100, B12 vitamini (metilkobalamin olarak) 2,5 µg %100 şeklindedir.

Folattro Folik Asit 30 Tablet

Takviye edici vitamin desteği sunan Folattro folik asit 1 aylık kutu şekilde satılır. Günlük kullanım miktarı 1 adetle sınırlıdır. Ürünün içeriğinde ise Folat  400 mcg, Quatrefolic 778 mcg, Vitamin, Vitamin D3  ve İyot bulunur.

Daha fazla vitamin desteği için https://www.dermoailem.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: bağışıklık, enerji, bağışık destekleyen ürünler, enerji destekleyen ürünler, vitaminler, takviye edici gıdalar, takviye edici tabletler, aromalı takviye edici gıdalar
Nisan 10, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR