Bahar Aylarında Dudak Bakımı Nasıl Olmalı?

Bahar Aylarında Dudak Bakımı Nasıl Olmalı?

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlarken cilt bakımı konuları da biraz daha hareketlenmeye başladı. Çünkü bahar aylarında cildinize ne kadar iyi bakarsanız yazın pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olursunuz.

Bahar aylarında yaşlanma karşıtı olan bakım rutininize özen göstermeniz gerekiyor, fakat dudak bakımı bu dönemde biraz daha dikkat edilmesi gereken bir konu. Çünkü bakımsız dudaklar kolayca çatlayacağı için hem çirkin bir görüntü oluşturur hem de sağlıksız bir durum ortaya çıkar.

Yaş ilerledikçe dudaklar ve çevresinde doku kaybı oluşmaya başlar ve bu da dudakların dolgunluğunu kaybetmesine neden olur. Dudak dolgunluğunu kaybettikçe dudak çevresinde ince çizgiler ortaya çıkar. Bu da daha yaşlı bir yüze sahip olunmasına neden olur.

Dudak Çevresi Bakımı

Dudaklarınıza her gün bakım rutininizi uygulamayı ihmal etmezken dudaklarınızın çevresini de görmezden gelmemeniz gerekiyor. Bunun için yüzünüze ürünleri yedirirken dudak çevresini ve dudaklardaki çizgileri asla atmamalısınız.

Dudak Serumu Uygulayın

Dudak bakımı için satılan dudak serumları vardır. Bu ürünler hem kırışıklıkları giderirken hem de kolajen desteği vererek dudakların dolgunluğunu uzun süre boyunca kaybetmemesini sağlayacaktır.

Kimyasal Peeling Uygulayın

Kimyasal peelingler dudakların çevresinde oluşacak ince kırışıklıkları önleyici bir etkiye sahiptir.  Düzenli olarak yapmanız halinde dudaklarınızın daha genç ve parlak olmasını sağlarsınız.

Dudak Nemlendirici Kremler

Dudaklarınızın dolgunluğunu, genç duruşunu sağlamak için nemlendirmek çok çok önemlidir. Kuru dudaklar çabuk çatlayacağı gibi dudak çevresinin de savunmasız kalmasını sağlayacaktır. Ogansia Kenevir Yağlı Dudak Bakım Kremi 15 ml, besleyici kenevir tohumu yağı, tatlı badem yağı ve Hindistan cevizi yağı ile çatlayan dudakların yatıştırılmasına ve nemlendirilmesine destek olur. Çilek aroması ile tüm gün yoğun koruma için kullanabilirsiniz.

Güneş Kremi Kullanın

Güneş yazın ve kışın zararlı etkilerini cilt üzerine gönderir. Güneşin zararlı ışınlarından korunmanın en kolay ve en etkili yolu ise güneş kremleridir. Güneş kremi, cildin tipine göre seçilerek gün içinde özellikle dışarı çıkılmadan önce sürülmesi gerekir.

Cilt bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: dudak bakımı, bahar aylarında dudak bakımı nasıl olmalı, dudak serumu, nemlendirici dudak kremi, dudak çevresi bakımı
Nisan 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR