Bebek Bakımı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?

Bebek Bakımı İçin Gerekli Malzemeler Nelerdir?

Bir bebeğinizin olduğu müjdesini aldıktan hemen sonra alışveriş heyecanını düşebilirsiniz. Ama henüz alışveriş yapmak için çok erken olduğunu söyleyebiliriz. Bunun için bebeğinizi öğrendikten 3 ay sonrasında alışveriş planlamasını yapmaya başlamanız gerekir.

Bebek Kıyafetleri

Bebekler doğdukları günden itibaren çok hızlı bir şekilde büyümeye başlarlar. Bunun için yenidoğan bebek kıyafeti alırken aylarına göre almanıza gerek yoktur. Bu dönemde bebeğe 0-3 ya da 3-6 aylık kıyafetler alınabilir. Bu sayede bebeğiniz büyürken de sürekli kıyafet almak zorunda kalmazsınız. En büyük ihtiyaç hastane çıkışıdır. Doğumdan sonra hastaneden çıkarken aşağıdaki malzemelerin olmasına dikkat etmeniz gerekir.

  • Zıbın
  • Tulum
  • Çorap
  • Penye şapka
  • Pamuklu yelek

Banyo Seti

Bebeğin bakımında banyonun yeri önemlidir. Bebeklerin banyo zamanları göbek bağı düştükten sonra başlar. Bunun için doğduktan sonra alabileceğiniz banyo ürünleri şu şekilde olmalıdır.

  • Banyo süngeri,
  • Bebek havlusu,
  • Bebek şampuanı,
  • Küvet ve filesi,

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz ürünlerin dışında banyo sonrasında bebeğinizin bakımını yapabileceğiniz Dermoskin Bebek Bakım Seti satın alabilirsiniz. İçeriğinde 1 Adet Dermoskin BabyCare Yeni Doğan Köpük Şampuanı 200 ml, 1 Adet Dermoskin BabyCare Pişik Kremi 100 ml, 1 Adet Dermoskin BabyCare Saç Derisi Bakım Losyonu 50 ml, 1 Adet Dermoskin BabyCare Bebek Yağı 100 ml olan ürün bebeğinizin banyo sonrasındaki bakımını yapmanızı kolaylaştıracaktır.

Beslenme Ürünleri

Bebeklerin beslenmesi çok önemlidir. İlk 6 ay bebeğin anne sütünden başkasına ihtiyacı olmasa da bazı bebekler annelerini emmediklerinden ya da anne sütünün az olmasından dolayı ekstra besinlere ihtiyaç duyabilirler. Bu durumda bebek biberonu alınarak formül içeren mamalar kullanılabilir. Bunun dışında annelerin işini kolaylaştıracak pratik ürünlerde bulunmaktadır. Örneğin; göğüs pompası ve süt saklama poşeti gibi.

Bebek bakım ürünleri seçilirken mutlaka doğal içerikli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bebeğiniz için alacağınız cilt bakım ürünlerinde parfüm bulunmaması cildi hassas olan bebeğiniz açısından iyi olacaktır.

Sağlık Ürünleri

Bebeğinizin beslenme ve günlük kıyafetlerini tamamladıktan sonra sağlığı içinde bazı ürünlere ihtiyacınız olacak. Örneğin; derece, pişik kremi, serum fizyolojik ve güneş kremi gibi sayılabilir.

Bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz bakım ürünlerine https://www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: bebek bakımı için gerekli malzemeler nelerdir, bebek bakımı, bebek cilt sağlığı, bebek bakım seti
Kasım 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR