Bebek Banyo Süngeri Nasıl Olmalı?

Bebek Banyo Süngeri Nasıl Olmalı?

Bebekler doğuştan gelen mis bir kokuya sahip olmalarına rağmen, sağlıklı ve temiz bir cilde sahip olmaları için düzenli olarak yıkanmaları gerekir. Peki, bir annenin doğumdan hemen sonra kucağına aldığı ve alırken bile tedirgin olduğu bu güzel yavruları yıkarken nelere dikkat edilmeli?

Anneler genelde bebeklerini yıkama söz konusu olduğunda suyun sıcaklığına ve bebeğin nasıl tutulması gerektiğine odaklanır. Oysaki en az şampuan seçimi kadar bebeğin yıkandığı banyo süngerinin seçimi de çok önemlidir. Çünkü süngeri onun hassas vücudunda gezdirirken tenine zarar vermemek, narin cildinin kızarmamasını sağlamak için uygun tercih etmek gerekir.

Piyasada satılan bir sürücü bebek banyo süngeri vardır, ancak bu süngerlerin tamamı bebeklerin sağlıkları için uygun olmayabilir. Aşağıda ideal bir bebek banyo süngerinin ne gibi özelliklere sahip olması gerektiği belirtilmiştir.

İdeal Bebek Banyo Süngeri Nasıldır?

  • Girişte de bahsettiğimiz gibi bebeklerin ciltleri hassastır. Bu nedenle cildine sürdüğünüz hiçbir şeyin kimyasal içermemesi gerekir. Sünger seçiminde de dikkat edilecek ilk kural kimyasal içeriğe sahip olmamasıdır.
  • Bebeğin cildi hassastır ve en ufak dokunuşta bile kızarabilir. Banyo süngeri mutlaka yumuşak dokulara sahip olmalıdır.
  • Sünger üzerinde geniş gözeneklerin olmasına dikkat edilmelidir, geniş gözenekler süngerin içine aldığı suyun miktarının daha fazla olmasını sağlar.
  • Sünger durulanması gerektiğinde hızlı durulanmalı ve kolayca kuruyabilmelidir.
  • Kalite önemlidir, sünger sıcak suyla temas ettiğinde yapısını bozmamalıdır.

Bebedor Renkli 4'lü Bebek Banyo Süngeri Kod:578 bebeğinizin banyosunu eğlenceye dönüştürecektir. 4 farklı renk seçeneğine sahip olan ürün bebeğin cildi için özel olarak tasarlanmıştır.

Banyo Süngeri Kullanımının Püf Noktaları

Banyo süngeri seçimi kadar kullanması da önemlidir. Çünkü süngeri kullanırken bebeğin rahat edeceği pozisyonları bilmiyorsanız onun için banyoyu işkence haline de dönüştürebilirsiniz. Bebek ürünleri genel olarak konforludur. Bunun için süngeri bebeğin cildine sürerken yavaş ve nazik olmak gerekir. Küçük yuvarlak hareketlerle bebeğe masaj yapar gibi süngeri gezdirdiğinizde onun rahatsız olmamasını da sağlamış olacaksınız. Yukarıda bahsettiğimiz özelliklere sahip olan sünger tercih ettiğinizde bebeğinizin banyo sonrasında daha mutlu olduğunu göreceksiniz.

Takviye edici gıda çeşitlerimizi görmek için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: bebek banyo süngeri nasıl olmalı, bebek banyo süngeri nasıldır, bebek ürünleri, bebek banyo ürünleri
Ocak 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR