Bebek Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Bebek Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

En değerli varlığınız olan bebeğiniz için alacağınız her kararda onun sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarsınız. Söz konusu bebeklerin cilt bakımı olduğunda çok daha hassas davranabilirsiniz. Bebeklerin cildi hassas bir yapıda olduğu için, cildine kullanacağınız her üründe seçici davranmanız gerekebilir.

Bebeklerde cilt bakımı için dikkat edeceğiniz çeşitli içerik ve hassasiyet dereceleri vardır. Özellikle bez değişimi sonrasında pişiği önleyici ürünlerden yardım alınması oldukça önemlidir.  Bebeğinizin hassas cildinin kurumaması için alkali sabun içermeyen banyo köpüğü tercih etmeniz gerekir. Yumuşak formüllü bebek sabunlarını cilt bakımında kullanarak hassas cildine uygun bir bakım yapabilirsiniz.

Bir diğer önemli nokta ise bebeğinizin cildine parfüm içeren bebek bakım ürünleri ve pudra kullanmamanız gerektiğidir. Bebeğinizin cildi kuruysa banyodan çıkmadan önce zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz. Bunları da anne bebek ürünleri araştırırken kolaylıkla bulabilirsiniz.

Dalin Pişik Önleyici Krem 100 ml

Dalin pişik önleyici krem sayesinde bebeğinizin hassas cildine uygun bir bakım yapabilirsiniz. Özel formülü ile Dalin Pişik Önleyici Krem bebeğinizin cildi için gereken bariyer desteğini sağlar. Cilt üzerinde bariyer etkisi yaratarak pişiğin önüne geçer.

Dalin pişik önleyici krem sayesinde bebeğinizin cildi kızarıklıklara karşı korunmuş olur. Bebeğinizin hassas cildiniz en az sizin kadar düşünen Dalin pişik önleyici kremle huzurlu anları geride bırakabilirsiniz.

Sebamed Baby Şampuan 150 ml

Sebamed baby şampuan ile bebeğinizin hassas saçlarına uygun bir bakım yapabilirsiniz. Bebeklerin cildine ve yapısına özel olarak geliştirilen Sebamed Baby Şampuan gibi ürünler geniş seçenekleri ile ideal bir kullanım süresi sunar.

Nazik bir formüle sahip olan bu şampuan, hassas bebek ve çocuk saçlarını kolayca temizlemenizi sağlar. Özel formülü sayesinde Sebamed baby şampuan bebeğinizin saçlarına ve saçlı derisine yumuşaklık kazandırır ve saç derisinin doğal yapısının korunmasını sağlar.

Bebeklerin cilt yapısına uygun olarak geliştirilen Sebamed baby şampuan gözenekleri tıkamayan formülüyle kullanıma sunulur. Paraben ve boya içermeyen Sebamed baby şampuan bebeğiniz için gereken korumayı sağlar.

Aradığınız anne bebek ürünleri ve daha fazlasını sayfamızdan inceleyebilir, satın alabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: bebek cilt bakımı nasıl yapılır, bebek bakımı, bebek pişik önleyici krem, bebek şampuanı, bebek losyonu
Ağustos 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR