Bebekler İçin İdeal Losyon Seçimi

Bebekler İçin İdeal Losyon Seçimi

 

Bebekler insanlar arasında en narin cilde sahip varlıklardır. Bu nedenle doğdukları andan itibaren ciltlerine büyük bir önem verilmesi gerekmektedir. Bebeklik sürecinde kullanılan bakım ürünleri bebeğin gelişiminde büyük bir rol oynamaktadır. Doğru kullanılan ürünler sayesinde bebeklerin rahat dönemler geçirmesi sağlanabilmektedir. Bebek losyonları bu konuda tercih edilebilecek en doğru tercihlerden biri olmaktadır. Bebek losyonları kullanım açısından bebeğin birçok sağlığına zarar verebilecek etkenlerden korunmasını sağlanabilmektedir.

Bebek Losyonları Kullanım Nedenleri

Bebeğinizin soğuk ve sıcak havalarda cildinin korunmasına, havayla alakalı durumlarda bedenin tahriş olmasını engellemektedir. Bebeğe takılan bezin neden olacağı tahrişin önlenmesinde de büyük bir fayda sağlamaktadır. Bebek losyonlarının içinde bulunan yulaf özü ekstresi sayesinde bebeğinizin vücudunun nem oranı korunmaktadır. Bebeğin cildinde bulunan ya da oluşmakta olan bakterilerin dezenfekte olmasını sağlamaktadır. Bebek bakımı açısından büyük önem sağlayan bu losyonları kullanmanız bebeğinizin sağlığını oldukça olumlu yönde etkileyecektir.

Bebek Losyonları 

Bebeğiniz için en doğru seçimlerden biri içeriğinde bulunan; pH 5,5 değeri ile bebeklerde yeni yeni gelişmekte olan cildini koruyucu asit mantosunun gelişiminde katkı sağlayacak olan ve bebeğinizin cildini kuruluktan koruyarak her zaman nemli kalmasını sağlayacak olan Sebamed Baby Bebek Losyonu olmaktadır. Çünkü, bebeğinizin cildine sürdüğünüz zaman yağlı bir tabaka halinde kalmayarak hemen emilimini sağlanan bir ürün olmaktadır ve losyonun aktif birleşenleri olan Allantoin ve Papatya özü hoş kokusuyla bebeğinizin cildini besleyerek bebeğinizin nem dengesini koruyacaktır.

Özellikle çok hassas cildi olan bebeklerde kullanılması önerilen Bioderma ABCDerm Moistuzing Milk bir vücut sütüdür. İçeriğindeki doğal maddeler sayesinde bebeğinizin cildi için çok idealdir ve aslında vücut sütü olduğu için de bebeğinizin o narin cildine herhangi bir zarar vermemektedir. Ayrıca, bebeğinizin cildini dış etkenlere karşı bir kalkan oluşturarak korumakta olan bu besleyici süt ile bebeğinizin doğumundan itibaren gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 

Bebek Losyonu Kullanım Şekilleri

Bebek losyonunuzu bebeğinizin ister kuru cildine ister banyo sonrası nemli vücuduna masaj yaparak, sabah ve akşam saatlerinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bebeklerinizin mevsim ve dış etkenlerden ciltlerinin etkilenmemesi için belirli periyotlarda bu losyonların kullanılması son derece önemli olmaktadır.

 

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: bebek losyonu, bebek losyonu kullanımı, bebek losyonları, sebamed bebek losyonu
Mart 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR