Bebekler İçin Losyon Seçimi Nasıl Yapılır?

Bebekler İçin Losyon Seçimi Nasıl Yapılır?

Bebekler en narin cilde sahip varlıklardır. Doğdukları andan itibaren ciltlerine büyük bir önem verilmelidir. Bebeklik sürecinde kullanılan bakım ürünleri bebeğin gelişiminde büyük öneme sahiptir. Doğru kullanılan ürünler sayesinde bebeklerin rahat dönemler geçirmesi sağlanır. Bebek losyonları bu konuda tercih edilen en doğru kararlardan biridir. Bebek losyonları kullanım açısından bebeğin birçok sağlığına zarar verebilecek etkenlerden korunmasını sağlamaktadır.

Bebek Losyonları Kullanım Nedenleri

Bebeğinizin soğuk ve sıcak havalarda cildinin korunmasına, bu gibi havayla alakalı durumlarda bedenin tahriş olmasını engeller. Bebeğe takılan bezin neden olacağı tahrişin önlenmesinde de büyük yarar sağlar. Bebek losyonlarının içinde bulunan yulaf özü esktresi sayesinde bebeğinizin vücudunun nem oranı sağlanır. Bebeğin cildinde bulunan veya oluşmakta olan bakterilerin dezenfekte olmasını sağlar. Bebek bakımı açısından büyük önem sağlayan bu losyonları kullanmanız bebeğinizin sağlığını birçok olumlu yönden etkiler. 

Bebek Losyonları 

Sebamed Baby bebek losyonu bebeğiniz için en doğru seçimlerden biridir. İçeriğinde bulunan;  pH 5,5 değeri ile bebeklerde yeni yeni gelişmekte olan cildini koruyucu asit montosunun gelişiminde katkı sağlar. Bebeğinizin cildini kuruluktan koruyarak her zaman nemli kalmasını sağlar.  Bebeğinizin cildine sürdüğünüz zaman yağlı bir tabaka halinde kalmayarak hemen emilimini sağlar. Losyonun aktif birleşenleri olan Allantoin ve Papatya özü hoş kokusuyla bebeğinizin cildini besle ve nem dengesini muhafaza eder.

Mustela Soothing Moisturizing Loiton Body; çok hassas cildi olan bebeklerde kullanılan bir losyondur. İçeriğinin %97 doğal olmasının yanı sıra %0 parfüm bulunması her ailenin tercih etmek isteyeceği bir ürün halini alıyor. İçeriğinde ki Avakado  ve Persoese bebeğinizin cildini dış etkenlere karşı bir kalkan oluşturarak korumaktadır.  Paraben içermeyen bu ürün bebeğinizin doğumundan itibaren gönül rahatlığıyla kullanımınıza sunulmaktadır.  Bebeklerde alerji olma riski en düşük derecelere kadar indirilmiştir. 

Bebek Losyonu Kullanım Şekilleri

Bebek losyonunuzu bebeğinizin ister kuru cildine ister banyo sonrası nemli vücuduna masaj yaparak, sabah ve akşam saatlerinde gönül rahatlığıyla bebeğinize uygulayabilirsiniz. Bebeklerinizin mevsim ve dış etkenlerden ciltlerinin etkilenmemesi için belirli periyotlarda bu losyonların kullanılması son derece önemlidir.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: bebek losyonları, bebekler için losyon seçimi, kullanım nedenleri, kullanım şekilleri
Kasım 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR