Bronzlaştırıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Bronzlaştırıcı Krem Nasıl Kullanılır?

Sağlıklı ve koyu (bronz, esmer) ten rengine sahip olmak için bronzlaştırıcı kremlerin nasıl kullanılacağı çok sık karşılaşılan bir sorundur. Güneşlenirken bronzluğun kalıcı olmasını isteyenler bronzlaştırıcı kremler kullanır. Bronzlaştırıcı kremler sağlıklı ve bronz bir tene sahip olmak için ideal ürünlerdir.

Yaz aylarında bronz bir ten elde etmek isteyebilirsiniz. Güneşin altında uzun süre kalmak ciltte hasara ve yanıklara neden olabilir. Bu nedenle güneşin altında uzun süre kalmadan bronzlaştırıcılar ile esmer ve sağlıklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bronzlaştırıcı kremler cildin eşit bir şekilde bronzlaşması için kullanılan güneş ürünleridir. Ciltte istediğiniz bronzluğu bronzlaştırıcı ürünlerle yakalayabilirsiniz.

Güneş ışınlarının vücuda geldiğinde yanık oluşturmaması, cilt kızarıp su toplamaması, cilt yüzeyinin her tarafının eşit şekilde koyulaşması için Bioderma Photoderm Bronz Brume Spf 30 gibi bronzlaştırıcı kremleri kullanabilirsiniz.

Autobronzant; açık tenlilerin ve güneşe karşı hassasiyeti olan kişilerin güneş ışınlarında hafif bronzlaşma sağlayan güneşsiz bronzlaştırıcı ürünlerin adıdır. Bu ürün güneşe çıkılırken sürüldüğünde açık renkli ten yavaş yavaş esmerleşmeye başlayacaktır. Bu ürünlerin kullanımı alışkanlık haline getirildiğinde bronzlaşma görülmektedir ve sadece cildin üst tabakasını etkilemektedir. Bu açıdan sağlık için bir sorun teşkil etmemektedir.

Bronzlaştırıcı Kremler Nasıl Kullanılır?

Ürünleri cilde sürmeden önce güzel bir şekilde bronzlaşmak için birtakım hazırlıkların yapılması gerekmektedir. Bu adımları sizler için kısaca derledik.

Bronzlaştırıcı kremler veya Autobronzantını düzgünce sürmek için cildin pürüzsüz olması gerekmektedir. İki gün öncesinde yüzeysel peeling yapılması bu açıdan tavsiye edilmektedir. Böylece atıl deriden temizlenmiş olan cilt Vichy Capital Soleil SPF 50 Bronzlaştırıcı Güneş Koruyucu Sprey gibi spreyler yardımıyla da güneşin değdiği yerler eşit şekilde bronzlaşmaktadır.

Kuru cilde uygulamak bu ürünlerin etkisini azaltmaktadır. Dolayısıyla cildin nemi dengelenirse bronzlaşma hızlanmaktadır. Cilt tipine uygun nemlendirici solüsyonlar kullanılması bu açıdan tavsiye edilmektedir.

Avuç içine alınan ürünü cilde güzelce yedirmek ve ovalayarak sürmek gerekmektedir. Derinin katlandığı yerlerde, eklem bölgelerine iyice uygulama yapılması gerekmektedir. Yüz bölgesinde cilt çok hassas olduğundan güneş ışınlarından en çok etkilenen bölüm olmaktadır. Dolayısıyla bronzlaştırıcı kremleri uygulamadan önce sırası ile peeling, nemlendirme ve bronzlaştırıcı krem uygulamalarının yapılması gerekmektedir. Böylece leke, çizgi, dalgalanma gibi kötü görüntü oluşumu önlenebilmektedir.
Etiketler: bronzlaştırıcı krem, bronzlaştırıcı güneş kremi, bronzlaştırıcı, bronzlaştırıcılar
Nisan 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR