C Vitamini Serumu Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

C Vitamini Serumu Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

C vitaminin cildin tazelenmesi konusunda önemli bir etkiye sahip olduğu bilinen bir gerçek.  C vitamini serumları da bu fayda göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. C vitamini ciltte aknelerin azaltılmasından, çizgilerin giderilmesine varıncaya kadar pek çok etkiye sahiptir. Hem yağlı hem de kuru ciltler üzerine uygulanacak olan C vitamini serumu ise kolajen ve elastin üretimini hızlandırarak cildin sağlıklı birşekilde görünmesine neden olacaktır.

C vitamini serumlarının ciltteki faydaları saymakla bitmez, aşağıda bu serumun ne işe yaradığı ve faydaları başlıklar halinde aktarılmıştır.

C Vitamini Serumu Faydaları Nelerdir?  

C vitamini serumu özellikle kış mevsiminde vücudun direncini artırarak cilde iyi gelecektir. Faydaları ise şu şekildedir:

  • C vitamini ciltteki ince çizgileri ve kırışıklıkları olabildiğince en aza seviyeye indirir. Yeni kırışıklıkların oluşumunu engelleyerek cildin nemli kalmasını sağlar.
  • C vitamini serumu sayesinde akne ve güneş lekelerinden kurtulmakta mümkündür.
  • Cilt üzerindeki farklı renk tonlarının dengelenmesi sağlanır. W-lab C Vitamini Serum, içeriğindeki C vitamini ile leke karşıtı içerikler koyu renk görümünün azaltılmasında ve cilt tonunun eşitlenmesinde yardımcı olur. Daha aydınlık, daha canlı bir görünüm ile cildin doğal parlaklığına kavuşmasını sağlar.
  • Cildin daha taze ve canlı görünmesini sağlayarak parlaklığını artırır.
  • Cilt yüzeyindeki güneş lekelerinin yok edilmesini sağlarken, güneşin zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur.
  • Ciltteki çatlakların onarılmasını sağlar.
  • Gözaltlarında meydana gelen morlukların giderilmesini sağlayarak, yorgunluk ve stresten kaynaklı şişliklerin ortadan kalkmasına yardımcı olur.

C Vitamini Serumu Nasıl Uygulanmalı?

Lekeli Ciltler Aydınlatıcılar kullanılarak daha canlı bir hale getirilebilir. Bunun için de C vitamini serumunun nasıl uygulanması gerektiğinin bilinmesi gerekir.

C vitamini serumunu kullanırken düzenli olmasına dikkat etmeniz gerekir. Sabah ve akşam saatlerinde cildinizi iyice temizlemeli ve sonra masaj yaparak cildinize uygulamanız gerekir. C vitamini serumu nemlendiriciden hemen önce tonikten hemen sonra kullanılmalıdır. Günlük ince bir katman halinde sürdüğünüzde yakın zamanda aradaki farkı kendinizde görebileceksiniz.

Cilt bakım ürünlerini incelemek için https://www.dermoailem.com/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: c vitamini serumu nedir, c vitamini ne işe yarar, serumlar, cilt bakımı, lekeki ciltler, aydınlatıcılar, c vitamini serumu nasıl kullanılır
Ocak 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR