Cildiniz İçin Etkili Cilt Bakım Markası Sebamed

Cildiniz İçin Etkili Cilt Bakım Markası Sebamed

Stres, yanlış beslenme, olumsuz hava koşulları, çevresel ve genetik faktörler cildi yıpratıp yaşlandırır. Cilt lekeleri, sivilce ve akne problemleri, kırışıklık ve sarkma gibi olumsuzluklar pek çok insanı rahatsız eden cilt problemleridir. Düzenli cilt bakımı ve etkili cilt bakım ürünleriyle cildinizin sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Cilt bakımı cildin pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlayan etkiye sahiptir. Ciltteki pürüzler, cilt problemleri yüz ve cilt güzelliğinize gölge düşürebilir. Bu nedenle cilt bakımını aksatmadan yapmak cilt sağlığı açısından gereklidir. Evde düzenli cilt bakımı yaparak cildin daha pürüzsüz ve canlı görünmesine yardımcı olabilirsiniz. Sebamed ürünleri ile cildiniz için gerekli olan bakımı yapabilirsiniz.

Düzenli Cilt Temizliği Yapın

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin temel kuralı temizliktir. Cildinize düzenli bakım yapmak istiyorsanız ilk aşamada cildi derinlemesine temizlemelisiniz. Gün içerisinde yoğun tempo, kir ve makyaja maruz kalan cildin derinlemesine temizlenmesi gözeneklerin kapanmaması açısından son derece önemlidir. Bu nedenle cildinizi özellikle uyumadan önce makyajdan temizlemelisiniz. Cildinizi derinlemesine temizleyerek cildinizi sivilce, akne ve leke problemlerinden korumuş olursunuz. Bunun için cilt temizleme ürünleri kullanarak cildinizi temizleyebilirsiniz.

Cildi Nemlendirin

Cilt temizliğinin ardından cildin nemlendirilmesi gerekir. Gün içerisinde birçok etkiye maruz kalan cilt nemlendirmeye ihtiyaç duyar. Bu nedenle cilt temizliğinin ardından cildi nemlendirmeniz gerekir.  Pratik ve hızlı cilt bakım ürünü kullanmayı tercih ediyorsanız Sebamed Pro! Enerji Kremi tam size göre! Sebamed Pro! Enerji Kremi yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. Cilde sıkı ve gergin bir görünüm kazandırır. Kırışıkların ve ince çizgilerin görünümünün azaltılmasında etkilidir.

Güneş Kremi Kullanın

Cildimiz hassas ve narin bir yapıya sahiptir. Güneş ışınlarına doğrudan maruz kaldığımızda cildimizde cilt lekeleri ve cilt hasarları meydana gelebilir. Bu nedenle güneş kremi sürmeden güneşe çıkmak cildinize hasar verebilir. Güneş lekelerinden korunmak için güneş kremi sürmelisiniz.  Sebamed Sun Cream SPF 50 faktör güneş kremi UVA ışınlarına karşı koruma sağlar. Mikropigmentler sayesinde güneşin zararlı ışınlarını filtreleyen güneş kremi cildi tahrişlere karşı korur. Güneş yanıklarını önlemenin yanı sıra içeriğinde yer alan E vitamini ile cildin yenilenmesini sağlar. Provitamin B5 desteği ile cildi canlandırır.

Dudak Bakımını İhmal Etmeyin

Dudaklar pek çok etkiye bağlı olarak kuruyabilir ve çatlayabilir. Dudakların kurumasına ve çatlamasına engel olmak için düzenli olarak bakım yapmak ve nemlendirmek gerekir. Sebamed Dudak Koruyucu Spf 30 yoğun koruma, yatıştırıcı ve yenileyici etki sağlar. Dudaklarınızı soğuktan, güneşten korur, çatlamasına ve kurumasına engel olur.  İçeriğinde yer alan E vitamini ile dudakları nemlendirir ve çevresel faktörlere karşı koruma sağlar.
Etiketler: cilt bakımı, cilt bakım maskesi, yüz maskesi, sebamed yüz maskesi, sebamed dudak koruyucu, enerji kremi
Haziran 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR