Cildinizin Işıltısını Kazanmanın Yolu

cilt bakımı, sivilceli ciltler, yaşlanma karşıtı ürünler, cilt temizliği

Cilt diğer organlarımıza göre, daha hızla yıpranan, yaşlanan bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla da daha çok koruma, özen ve bakıma ihtiyaç duyar. Aynaya bakınca mutlu olmak, kendimizi iyi hissetmek istiyorsak eğer, cildimize gereken özeni göstermeliyiz. Cilt bakımı sadece makyaj demek değildir. Cildin doğru temizliği, gece-gündüz bakımları, cilt tipine uygun ürünlerin kullanımı cilt bakımlarının temel unsurlarıdır. Kışın soğuktan, rüzgârdan, yazın sıcaktan kuruyan yıpranan cildin doğru ürünler kullanılarak onarımı yapılmalıdır.  Cilt bakımı dışarıdan uygulanan yöntemlerle beraber içeriden de bakım ister. Kişinin psikolojisi, sosyal hayatı, stres düzeyi cilt görünümünü hatırı sayılır düzeyde etkiler. Kişinin iş hayatı günlük koşturmacası, beslenme şekli, düzeni ve alışkanlıkları cildin görünümü üzerinde kontrol sahibidir. 


Sivilceli Ciltler İçin Bakım Önerileri

Sivilce özellikle kadınların korkulu rüyasıdır. Ergenlikten başlar, ileriki yaşlara kadar da zaman zaman kaybolup, zaman zaman çıkıp rahatsız etmeye devam eder.  Doğru yapılmayan cilt temizliği, yanlış ürünlerin kullanımı, makyaj kalıntıları gibi zararlı unsurlar çoğunlukla, toplumda her yaştan özellikle kadınlarda sivilce oluşumuna sebep olan etkenlerin bazılarıdır. Doğru ürünlerle, güvenilir adreslerle sivilceden kurtulmak oldukça kolay ve zahmetsizdir. Cosmed complete benefit spot control gel 20 ml ürünümüzle istediğiniz cilde güvenli şekilde kısa zamanda ulaşabilirsiniz. 


Cilt Temizliği Nasıl Yapılır?

Temizlik her konuda olduğu gibi cilt için de hassas ve özen isteyen önemli bir konudur. Özellikle yağlı ve karma ciltler için bir adım daha öndedir. Temiz bir cilt kendini hemen belli eder, ışıl ışıl parıldar. Ağır kimyasallar içermeyen, yumuşak forma sahip, cilt tipine uygun, dost ürünlerle temizlik çok keyifli ve pratik olacaktır. Cerave foaming cleanser 236 ml ürünümüzle cildinizi keyif alarak temizleyebilirsiniz. 


Yaşlanma Karşıtı Bakım Önerileri

Cildinizin yaşlanmasını hem hızlandırmak hem de durdurmak sizin elinizde! Doğru bakım, çevresel faktörlerin zararlarını en aza indirecek yöntemler, bolca su içip cilde gerekli olan nemi kazandırmak, spor yapmak, cilt gençleştirici anti-age ürünler kullanmak cildinizin uzun yıllar genç kalmasını, formunu korumasını sağlayacaktır. Sebamed Q10 anti age yaşlanma karşıtı 50 ml ürünümüzü düzenli ve periyodik olarak kullanımda cildin ışıl ışıl parladığını ve daha genç göründüğünü zamanla fark edeceksiniz. 

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: cilt bakımı, sivilceli ciltler, yaşlanma karşıtı ürünler, cilt temizliği
Kasım 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR