Cilt Üzerinde Akne Oluşumu Neden Olur?

Cilt Üzerinde Akne Oluşumu Neden Olur?

Cilt Üzerinde Akne Oluşumu Neden Olur?

Akne halk arasında bilinen adıyla sivilcenin oluşmasının birçok sebebi bulunabilir. Her yaştan kişi de bu deri hastalığı görülebilir. ,Akne genetik, beslenme, çevresel faktörler ve hormonlardan dolayı, oluşabilir. Aşırı yağlı cilt akne oluşumunu tetikler. Anne ya da babalarda görülen aknelerin çocuklarında görülmesi de normaldir. Bazı ilaçların kullanımı da akne oluşumuna sebep olabilir. Kalitesiz özelliklerdeki kozmetik ürünlerde, akne oluşumunun artmasına sebep olabilir. Akne genel olarak, yüz, gövdenin üst bölümü ya da sırt bölümlerinde yaygın olarak çıkabilir. Bunun sebebi de o bölgelerin daha yağlı olmasıdır.

İmex Akne Sabunu

Imex Akne Sabunu 100 gram

İmex akne sabunu, ergenlik döneminde çok fazla akneyle karşılaşan kişiler tarafından yaygın olarak kullanılır. Çok kullanışlı olmasından dolayı tercih edilen sivilce sabunlarının, en faydalı olanlarından biri de İmex akne sabunudur. Eczanelerde bulabileceğiniz bu ürünü internet üstünden de temin edebilirsiniz. 100 gr olan bu ürün, paket içerisinde satılır ve gliserin, pantenol, laktik asit, allantoin gibi zararlı maddeleri içermez. Alkali içermediği için cilde herhangi bir zarar vermez. İmex akne sabunu, cildinizin yağ oranını dengeler. Tıkanan gözenekleri temizleyerek gözeneklerin açılmasını sağlar. Cildinizi nemli bir şekilde tutmak ve aknelerinizi yok etmek istiyorsanız, bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Akne Sabunu Nasıl Kullanılır?

Akne sabununu günde 2 defa cildinize uygulamanız gerekir. Çevresel faktörlere maruz kalan cildinizi, akne sabunu ile arındırabilirsiniz. Her cilt tipine uygun olan bu sabunu istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz. Mikrop ve bakterilerin ciltten uzaklaşmasını sağlar. Ciltte bulunan koruyucu tabakayı, akne sabunu ile yenileyebilirsiniz. İmex akne sabunu diğer akne sabunları gibi cildinizin kurumasına sebep olmaz ve sürekli nemli kalmasına yardımcı olur. Akne sabunlarının yanı sıra cildinizdeki akneler için Sebamed clear face sabun, B-good akne bandı gibi alternatifleri de tercih edebilirsiniz. Sizde cildinizde istemediğiniz aknelerden kurtulmak, gözeneklerinizin nefes almasını sağlamak, cildinizin yağ oranını dengelemek istiyorsanız, akneye karşı olan bu ürünleri kullanabilir ve etkili sonuçlar alabilirsiniz. Akne sabunu, akne bandı, sivilceli ciltlere karşı sabunları incelemek istiyorsanız, siteyi inceleyebilir ve sizin için uygun olan ürünleri bulabilirsiniz.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: cilt üzerinde akne oluşumu neden olur, akne sabunu, akne sabunu nasıl kullanılır
Ocak 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR