Daha Beyaz Dişler İçin Sensodyne

Daha Beyaz Dişler İçin Sensodyne

Günümüzde hemen hemen herkes dişlerinin daha beyaz olmasını istemektedir ve bunun için birçok kişi diş beyazlatmanın yollarını araştırmaktadır. Aslında diş beyazlatma doğru ürünlerin kullanıldığı takdirde çok kolay bir işlem olmaktadır. Doğru ürünlerin yanı sıra ev ortamında hazırlanabilecek karışımlar ile de diş beyazlatmak oldukça basit bir hal almaktadır.

Ancak ev ortamında yapılan yöntemlerin haftada en fazla 2 kere kullanılması tavsiye edilmektedir. Herhangi bir hassasiyet durumunda da uygulamayı bırakmanız önerilmektedir. Bu nedenle sizler için hem kolay hem de Sensodyne gibi doğru ürünlerle ev şartlarında da yapabileceğiniz bazı diş beyazlatma taktikleri derledik.

Diş Macunu

Ağız ve diş sağlığı, temizlik ve dişlerin sağlam kalmaları için öncelikle sabah kalkınca ve gece yatmadan önce dişlerinizi fırçalamanız gerekmektedir. Bu en önemli adımlardan biridir. Beyazlık istiyorsanız, Sensodyne Onarım ve Koruma Beyazlatıcı Diş Macunu gibi beyazlatıcı özellikli olan birçok diş macunu bulunmaktadır ve bunlardan birini seçerek dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

Karbonat

Karbonat doğal renk açıcı özelliğe sahip olmaktadır ve ortalama haftada 2-3 kere uyguladığınız zaman rengin açılacağına şahit olmanız mümkün olmaktadır. Yapılışı ise oldukça kolaydır. Islattığınız diş fırçanızı karbonata batırmanız ve dişlerinizi yavaşça fırçalamanız önerilmektedir.

Softa Tuzu

Karbonat kadar renk açtığı görülmese de evde kullandığınız softa tuzuyla dişlerinizi fırçalarsanız hem rengin biraz açıldığını göreceksiniz hem de tuzun anti bakteriyel özelliği sayesinde ağzınızdaki bakterilerden kurtulmuş olmayı sağlayacaksınız. Yapılışı ise ıslattığınız diş fırçanızı tuza batırmak ve dişlerinizi yavaşça fırçalamaktan ibaret olmaktadır.

Karbonat, Tuz ve Sirke Üçlüsü

Karbonatın ve tuzun beyazlattığı bilinmektedir. Bununla beraber elma sirkesi de diş minesi üzerindeki sarı lekeleri çıkarmak konusunda oldukça etkili olabilmektedir. Yapılışı ise, 3 maddeden de 1 çay kaşığı alarak bir kapta karıştırılmalıdır. Ardından temiz bir diş fırçasıyla uygulanmalıdır. Ancak diş etinizde sorun varsa Sensodyne Hassasiyet ve Diş Eti Beyazlatıcı Diş Macunu gibi diş macunlarını kullanmanız önerilmektedir. Çünkü, aksi takdirde diş etinizde bir yara varsa karbonat ve tuz acı çekmenize neden olabilmektedir.
Etiketler: sensodyne, diş macunu, sensodyne diş macunu, softa tuzu, sensodyne ürünleri
Mayıs 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR