Dipliner Nedir? Dipliner Nasıl Sürülür?

Dipliner Nedir? Dipliner Nasıl Sürülür?

Dipliner günlük makyaj yapanlar için önemli bir kurtarıcıdır. Kısa sürede çok hoş etki yaratan bu ürünün nasıl kullanılacağını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Dipliner Nedir?

Keçe bir uca sahip olan bu malzeme, kirpiklerin diplerine çizgi çekilmesini ve bu sayede bölgenin daha belirgin hale gelmesini sağlar. Kısa bir sapa sahip olan bu ürün kolayca kullanılabilir. Makyaja yeni başlayanlar tarafından tercih edilen ürünün sivri ucu hatanın ortadan kaldırılmasını sağlıyor.

Dipliner ve Eyeliner Arasındaki Farklar Nelerdir?

Eyelinerin ne demek olduğunu makyaj yapan ya da yapmayan her kadın bilir, ancak dipliner hakkında bilgisi olmayanlar için de bu iki malzeme arasındaki farkı açıklayalım.

Eyelinerin fırçası daha uzundur bu nedenle kolayca kıvrılabilir. Ancak kıvrılan bu yapısı ise eyelinerin kullanılmasını zorlaştırır. Diplinerde ise böyle bir özellik yoktur, keçeden yapılma uç hareketli değildir, bunun içinde kontrol tamamen sizin elinizdedir.

Dipliner sayesinde noktasal vuruşlar yapılabilir. Kirpiklerin diplerine en yakın mesafeye kadar girilebildiğinden istenilen bir şeklin oluşturulması daha rahat olur. BROOKLIN Dipliner - Dipiner 02 istenilen kolay kullanım imkanına sahip olduğundan dolayı bayanların en çok tercih ettiği makyaj malzemeleri arasında yer alır.

Dipliner Nereye Sürülür?

Diplinerin sürme açısından eyelinerden herhangi bir farkı yoktur, ancak ucunun daha sivri olmasından dolayı kirpiklerin diplerinin belirginleştirilmesi açısından oldukça iyidir. Kirpiklerde çok fazla kuyruk yapmadan ince bir hat oluşturularak günlük makyajın tamamlayıcısı olabilir.

Daha önce Eyeliner &Dipliner hiç kullanmamışsanız nasıl kullanıldığını merak ediyor olabilirsiniz. Aşağıda malzemenin nasıl kullanıldığı belirtilmiştir.

Dipliner Nasıl Sürülür?

Her iki ürün de aynı şekilde kullanılır. Ürünün şişesini çalkalayarak karıştırılmalı ve gözün bitiminden başlayarak göz pınarında doğru tek bir seferde çizgi çekilmelidir. Tek seferde çizgi çekilmekte güçlük yaşayanlar hat üzerinde minik belirsiz bir çizgi oluşturarak bu çizgileri birbiriyle tamamlayabilir.

Dipliner Sürerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dipliner sürerken en çok şikayet edilen şey elin titremesidir. Bunun olmaması için dirseğin sabit bir yere konulması faydalı olacaktır.

Makyaj ürün çeşitleri için https://www.dermoailem.com/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: dipliner nedir, dipliner nasıl sürülür, dipliner nereye sürülür, eyeliner ve dipliner arasındaki farklar nelerdir
Ocak 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR