Doğal ve Mat: Hafif Makyaj Nasıl Yapılır?

Doğal ve Mat: Hafif Makyaj Nasıl Yapılır?

Son dönemlerin en popüler makyaj trendleri arasında yer alan doğal ve hafif makyaj uzun süredir hayatımda yer almaktadır. Sade ve doğal makyaj günlük yaşamda yaygın olarak tercih edilmektedir. Oldukça doğal bir görüntü sunan hafif makyaj ile stilinizi bir adım öteye taşımanız mümkün. Sade ve doğal makyaj teknikleriyle alımlı bir makyaj görünümü elde edebilirsiniz.

Doğal ve hafif bir makyaj için cildin canlı ve sağlıklı görünmesi oldukça önemlidir. Nemlendirilmiş bir cilt parlar ve sağlıklı görünür. Bu nedenle cildin nemlendirilmesi oldukça önemlidir. Cildi nemlendirdikten sonra hafif makyaja başlayabilirsiniz. Doğal makyaj görünümü yakalamak için hafif makyaj ürünleri kullanılmalıdır.

Doğal Ten Makyajı

Doğal görünümlü makyaj için ince yapılı fondöten kullanılabilir. Bunun yanı sıra BB krem ya da CC krem tercih edilebilir. Fondötenin az veya orta kapatıcılıkta olması ve doğal bir görüntü vermesi oldukça önemlidir. Dermoskin Be Bright Spf 50+ Likit Fondöten hafif dokusu sayesinde cilde doğal bir görünüm verir. Cildin elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. Cilt yüzeyine kolay yayılan yoğun formülü ile kapatıcı etki sağlar.

Maskara ile Dolgun Kirpikler

Yoğun bir göz makyajı yerine doğal bir görüntü tercih edebilirsiniz. Doğal bir göz makyajının en önemli noktalarından biri maskara seçimidir. Seçeceğiniz maskara kirpiklere yoğun hacim sağlarken ağırlık yaratmayan ve doğal görüntü veren bir maskara olmalıdır. IMPALA Maskara –Spider Mascara daha hacimli ve daha uzun kirpiklere kavuşmanızı sağlamaktadır. Kirpikleri birbirinden ayıran IMPALA maskara her bir kirpiği kapatıcı özelliktedir.

Doğal ve Parlak Dudak Makyajı

Sade makyajda dudak rengine yakın şeftali, gül kurusu, açık pembe veya tan renginde rujlarla makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Parlak dudak makyajı bu yıl tekrar moda oldu. Islak görünümlü dudaklarla canlı ve doğal dudaklar elde edebilirsiniz.

BROOKLIN Dudak Parlatıcısı Lipgloss No:1 ultra parlak dudak parlatıcısıdır. Dudakları nemlendiren ve yumuşatan dudak parlatıcısı özel olarak tasarlanmış aplikatörü ile kolay ve hassas bir biçimde sürülür. Doğal bir görünüm yakalamak için dudaklarınıza uygulayabilirsiniz.

Aydınlatıcı Kullanın

Aydınlatıcı yani highlighter yoğun uygulanmadığında oldukça doğal bir görünüm katar. Gölgelendirme işlemi için krem ya da toz aydınlatıcı kullanabilirsiniz. Aydınlatıcı çok az ve ince bir şekilde uygulanmalı ve iyice dağıtılmalıdır. Cilde ıslak görünüm veren aydınlatıcılar doğal bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. IMPALA Highlighter Kalem – Highlighter Stick (Atomatic) No:01 kremsi yapısı sayesinde kolay bir şekilde sürülür. Uzun süre kalıcı olan IMPALA Stick Highlighter ile kusursuz ve aydınlık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: makyaj, doğal makyaj, hafif makyaj önerileri, doğal makyaj nasıl yapılır, maskara, makyaj teknikleri, dolgun kirpikler, güzellik sırları, bakım önerileri
Haziran 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR