Emziren Döneminde Göğüs Bakımı

Emziren Döneminde Göğüs Bakımı

Emzirme dönemi anneler için uzun ve keyifli bir dönemdir. Bebeğinizle fiziksel bağ kurduğunuz emzirme döneminde göğüsler yorgun düşebilir. Bu nedenle, emziren anneler için göğüs bakımı daha kolay bir emzirme dönemi geçirmesine yardımcı olur.

Emzirme döneminde göğüs bakımı kadar doğru emzirmek de göğüs sağlığı açısından gereklidir. Bebeğinizi doğru emzirmediğiniz takdirde çatlak oluşması söz konusu olabilir. Bebeğinizi emzirirken sadece meme ucunu değil kahverengi alanın tamamını emmesini sağlamalısınız. Bu sayede memenizde çatlak oluşumunun önüne geçmiş olursunuz.

Göğüs Bakımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Göğüs Ucu Koruyucu Kullanın

Göğüs ucu koruyucu anne memesini kavramakta zorlanan bebeklerin emmeyi sürdürebilmesi için kullanılır. Emzirme sırasında tahriş olan ve çatlayan göğüs ucunu korur. Göğüs ucu koruyucu, annenin hassas ve çatlamış göğüs ucunu korurken, bebeğin de anne cildine temas etmeden anne sütünü rahatça emmesini sağlamaktadır.

Philips Avent Göğüs Ucu Koruyucu Kelebek emzirmekte zorlanan annelerin kurtarıcısı olmaktadır. Göğüs ucu koruyucu, silikonsuz ve şeffaf yapısıyla annenin ve bebeğin cildine zarar vermez. Ultra ince yapısı olan göğüs ucu koruyucu ile hiçbir zorluk yaşamadan bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Göğüs Ucu Kremi Kullanma

Mustela Maternite Göğüs Ucu Kremi göğüs uçlarında oluşabilecek hassasiyete karşı bakım sağlar. Göğüs uçlarını korumaya yardımcıdır. &100 doğal kökenli içerikten elde edilmiştir. Rahatsızlık hissini yatıştırmaya yardımcıdır. Organik zeytinyağı, saf ve besleyici özellikleri ile bilinen Omega 6 ve 9 bakımından zengindir. Göğüs ucunu nemlendirmeye yardımcıdır.

INCIA Göğüs Ucu Bakım Jeli

INCIA Göğüs Ucu Bakım Jeli tamamen doğal bitkilerden elde edilen yağlarla üretilir. INCIA Göğüs Ucu Bakım Jel Kremi sizin ve bebeğinizin cildi ile uyumludur. Shea, zeytinyağı ve aynısefa yağı karışımı ise meme ucunu güçlü bir şekilde nemlendirir ve yatıştırır. İçeriğinde yer alan soya gliseritleri taransepidermal su kaybını önemli ölçüde azaltarak cildin nemlenmesini ve beslenmesini sağlar. INCIA göğüs ucu bakım jel kremi su içermeyen yağ bazlı formülü ile meme ucunu uzun süre nemli tutar. Ürünün içerisinde bulunan doğal antioksidan bebeğe zarar vermez. Göğüs ucu jel krem ile göğüs bakımını etkin bir şekilde yapabilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: emzirme dönemi, göğüs bakımı, göğüs ucu koruyucu, göğüs ucu kremi
Mart 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR