Emzirme Önlüğü Nedir? Emzirme Önlüğü Nasıl Kullanılır?

Emzirme Önlüğü Nedir? Emzirme Önlüğü Nasıl Kullanılır?

Anneler doğum sırasında yaşadıkları stres ve kısıtlı özgürlüklerini doğumdan hemen sonra tekrardan kazanmak istedikleri için günlük hayata hızlı bir şekilde dönmek ister. Doğumdan hemen sonra emzirme dönemi başladığı için de annelerin bu dönemlerinde kendilerini özgür, bebeklerini ise istedikleri zaman emzirme tercihleri, emzirme önlüklerini popüler hale getirmiştir.

Emzirme ürünleri emzirme dönemindeki annelerin bebeklerini istedikleri her yerde özgürce emzirebilmelerine imkan sağladıkları için önemlidir. Özellikle emzirme önlükleri, boyundan takılıp göğsün her tarafını örttüğü ve bebeği içeride bıraktığı için annenin konforunu artırır.

Emzirme Önlüğü Nasıl Kullanılır?

Emzirme önlükleri pratik bir kullanıma sahiptir. Katlanarak çok küçük bir hale getirilebilir ve küçük bir çantaya bile sığabilir. Annelerin bebek eşyaları içerisinde bulunması gereken ürünler içerisinde olan önlükler, hafif olduklarından dolayı boyundan hemen takılarak istenilen yerde bebeğin emzirilmesi sağlanabilir.

Emzirme önlükleri mutfak önlüklerine benzer olduğundan anneler kullanırken zorluk yaşamazlar. Çoğu emzirme önlüğünün boyun kısmı ayarlanabilir, bunun için de standart ölçülere sahiptir. Bebeği tuttuğunuz açıya göre çok kolay bir şekilde ayarlanabilir. Mycey Annemin Emzirme Önlüğü / Thinkpink bebeğinizi dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde emzirebilmenize imkan tanır. Kaymama özelliği sayesinde emzirirken tedirginlik yaşamazsınız.

 Emzirme Önlüğü Nasıl Olmalıdır?

Emzirme önlüğü satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar vardır. Bunların en önemlisi ise önlüğün boyundan ve belden ayarlanabilir özelliğe sahip olmasıdır. Bu özellik sayesinde bebeğinizin konumunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Emzirme önlüğü kesinlikle kaymaması gerekir. Bebeğin annesini emerken yapmış olduğu hareketler ya da pozisyon değişimi bazı önlüklerin kaymasına ve annenin de bu durumdan tedirgin olmasına neden olur. Kaymaz özelliğe sahip olan önlükler anneyi rahat ettirirken bebeğinde daha güzel emmesine imkan sağlar.

Emzirme önlükleri farklı kumaşlardan üretilebilir. Siz satın alırken önlüğün hangi kumaştan yapıldığına dikkat etmelisiniz.  Nefes alan pamuklu kumaşlar her zaman ideal tercihtir.

Emzirme önlüğü kolay yıkanabilir ve yıkandıktan sonra bozulmayan özelliğe sahip olmalıdır.

Emzirme önlüğünün kolay katlanabilir ve hafif olması gerekir. Bu sayede bebeğin çantasında ağırlık yapmaz.

Bebek emzirme ürünleri için https://www.dermoailem.com/  adresimiz ziyaret edebilirsiniz.  
Etiketler: emzirme önlüğü nedir, emzirme önlüğü nasıl kullanılır, emzirme ürünleri
Ocak 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR