En İyi 4 Saç Fırçası

En İyi 4 Saç Fırçası

Parlak ve güçlü saçlar için şampuan, krem, saç maskesi ve benzeri bir sürü yardımcımız vardır. Fakat saçımızın şekil ve hacmini etkileyen en önemli faktörlerden biri de saç fırçası olmaktadır. Bu noktada, çoğu zaman göz ardı edilse de seçtiğimiz saç fırçasının modeli ile saç yapımızın birbirimize uyumu saçımız için önemlidir.

Saç tipi ve ulaşmayı istediğimiz stile uygun olacak şekilde doğru saç fırçasını seçmek zorlayıcı olabilir. Ancak bir kez kendi saçınıza uygun tarağı bulduğunuzda saçınızı sağlıklı bir şekilde tarayıp fırçalamanız mümkün olacak ve daha kısa sürede güzel modeller elde edebileceksiniz.

Saçınız ister kıvırcık ister düz ister dalgalı olsun kendinize uygun bir saç fırçası modeli bulmanız mümkündür. Mevcut saç fırçası çeşitleri hakkında kafanızda sorular varsa en iyi 4 saç fırçası hakkında yazdığımız bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Saç Tipinize Uygun En İyi 4 Saç Fırçası

Oval Fırça

Oval fırçalar yanlara doğru açılan telleriyle dolaşıkları açmakta başarılı bir modeldir. Uzun saçların dolaşma ihtimali kısa saçlardan daha fazla olduğu için ise bu modeller uzun saçlarda kısa saçlar kadar etkili olmayabilir.

Fön Fırçası

Fön fırçaları fön çekerken sağlam kavrama güçleriyle, özellikle iyi kullanan biri tarafından tutulduklarında mükemmel bir fön sağlayabilirler. Buna ek olarak fön fırçalarının harika bir etki sağladığı bir diğer nokta ise perçem ve kaküllere şekil vermektir. Fakat kalın olan fön fırçalarını genel anlamda saçınızı fırçalamak ya da şekil vermek için kullanmak sık yapılan bir hata olarak karşımıza çıkmaktadır.

Seramik Fön Fırçası

Seramik fön fırçaları fön çekmek için en ideal saç fırçalarıdır. Seramik gövdesi ile sıcaklığı tutan bu fırçalar ile daha hızlı şekilde fön çekilebilir. İnce telli saçlar için ise bu saç fırçası en ideal seçenek olmayabilir. Isıyı fazlaca tutan bu saç fırçası hassas ve ince saç tellerinize birden fazla ısı verebilir ve saçlarınıza zarar verebilir. 

Kare Saç Fırçası

Kare saç fırçası özellikle ince saçlıysanız size uygun olacak iyi saç fırçası modellerindendir. Yine saça stil vermek için değil dolaşıkları açmak için kullanabileceğiniz bir model olan kare saç fırçalarını kullanırken saç uçlarından başlayıp yukarı, saç diplerine doğru çıkmanızı öneririz.

Toni&Guy Fön Fırçası Küçük en kaliteli fön fırçalarından olan ve saçınıza harika fönler çekmek için kullanabileceğiniz bir fön fırçası modelidir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: saç fırçası, saç tarağı, fön fırçası, en iyi 4 saç fırçası, saç bakım, güzellik sırları
Kasım 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR