Enerji Seviyesini Artıran Multivitamin Önerileri

Enerji Seviyesini Artıran Multivitamin Önerileri

Günümüz şehir yaşantısının bir getirisi olarak insanlar sürekli bir koşuşturmaca içerisinde olmaktadırlar. Çünkü, herkesin ajandaları dolup taşmakta, iş ile özel hayatları birbirine girmektedir. Bu yüksek tempolu yaşamda ise pek çok insan zorluk çekmekte ve enerjilerini korumanın yollarını aramaktadır. Bu yollardan biri de enerji arttırıcı multivitamin takviyeleridir.

Koenzim Q10

Yapılan çeşitli çalışmalar incelendiğinde koenzim Q10 maddesinin insan enerjisini arttırıcı bir etkisi olduğu gözlemlenmektedir. Kalp sağlığını bakımından olumlu etkilere sahip olduğu ifade edilen, migren ve fiziksel performansı arttırması açısından önemli olduğu bilinen koenzim Q10 kırmızı et, balık ve tam buğday gibi pek çok besinde bulunabilmektedir.

Magnezyum

Avokado, badem ve ıspanak gibi zengin magnezyuma sahip olan besinlerin enerji üzerine etkileri sıklıkla araştırılmaktadır. Çünkü, kişilerin yorgun hissettikleri zamanlarda magnezyum kullanmaları kendilerini daha pozitif ve enerjik hissetmelerine yardımcı olabilmektedir. Bunun yanı sıra Nutraxin Multivitamin Mineral Complex Erkek 60 Tablet gibi multivitamin takviyelerinin de bu anlamda etkili olduğu ifade edilebilmektedir.

B Vitamini

Beyin gelişimi hususundan çok değerli bir etkiye sahip olduğu bilinen B vitamini aynı zamanda sağlıklı bir sinir sisteminin ve iyi çalışan bir bağışıklık sisteminin de olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Beyaz et, balık, patates, nohut ve muz gibi çeşitli besinlerde bulunan B vitamini aynı zamanda da Nutraxin Thermo Burn 60 Tablet gibi takviye edici gıdalarda da bulunabilmektedir. Zaten dönemsel bazda düşen enerji için B grubu vitaminleri çok etkili vitaminler olmaktadır.

Omega 3

Vücudumuzdaki hücrelerin işlemlerini en iyi biçimde sürdürebilmeleri için omega-3 takviyeleri vazgeçilmez ürünler olmaktadır. Çünkü, insan vücudunun kendi kendine üretmekte zorlandığı omega-3 takviyeleri enerji artırılmasında, bitkinliğin ve yorgunluğun giderilmesinde çok önemli bir role sahip olmaktadır. Omega-3 sağlıklı yağ grupları arasında sayılmaktadır ve balık yağı, sebze yağları, kuruyemişler gibi pek çok besinde bulunabilmektedir.

Demir

Yapılan pek çok araştırmaya ve çalışmaya göre. demir eksiliği, bitkinlik, zayıflık gibi çeşitli sorunların meydana gelmesine neden olmaktadır. Bu nedenle de enerjinin korunması ya da arttırılması için demir içeriğine sahip olan besinlerin tüketilmesi pek çok uzman tarafından tavsiye edilmektedir.

https://www.dermoailem.com

Etiketler: multivitamin, multivitamin önerileri, hangi multivitamin neye iyi gelir, vitaminler, takviye edici gıdalar, besin takviyeleri, magnezyum, demir eksikliği, koenzim, omega 3
Ağustos 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR