Erkek Parfümleri Nasıl Kullanılır?

Erkek Parfümleri Nasıl Kullanılır?

Parfüm kullanırken ne şekilde sıkmanız gerektiğini bildiğinizde hem etkisinin daha kalıcı olmasını hem de istediğiniz kokunun elde edilmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için öncelikli olarak nasıl bir parfüm seçmeniz gerektiğini bilmeniz gerekir.

Bir erkek parfümü seçilirken tene göre almak gerekir. Çünkü koku partiküllerinin havada kalma süreleri birbirinden farklıdır. Bunun için parfüm alırken havaya sıkarak denemek doğru sonucu ortaya çıkarmaz.

Erkeklerde kol üzeri, şah damarının üzeri gibi bölgelere sürülmesi etkili olacaktır. Banyo yaptıktan sonra sıkıldığında ise kokunun kalıcılık süreci daha fazla olacaktır.

Erkek Parfümlerinin Kullanımı İle İlgili Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Erkek parfümü kullanılırken dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir.

  • Parfümü tüm vücuda sıkmak gibi bir hata yapılmaması gerekir.
  • Parfüm boyna, göğse ve enseye sıkılması gerekir. Saç kökleri parfümün kalıcılık süresini daha uzun hale getirir.
  • Kıyafete ve cepteki mendile parfüm sıkmak süresini daha da uzatacaktır.
  • Ellere ve bileklere parfüm sıkılmamalıdır,
  • Parfüm belli zamanlarda sıkılması gerekir, her terlendiğinde parfüm sıkmak daha kötü bir koku oluşmasına neden olacaktır.
  • Şort giyen erkeklerin dizlerin arka kısmına parfüm sıkması etkili olacaktır.

Erkek Parfümleri Nasıl Kalıcı Hale Getirilir?

Erkek parfümlerinde kalıcılık içeriğinde kullanılan esanslara bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu esansların ve yağların bozulma ihtimali olduğundan dolayı direk olarak güneş ışığında bırakılmamalıdır.

Parfüm kuru bir cilde sıkılmamalıdır, eğer cilt kuruysa önce nemlendirilmeli daha sonrasında parfüm sıkılmalıdır. Vazelin parfümün kalıcılığını artıracaktır.

Xo Absolute Blue Men EDT 100 ml Erkek Parfüm +125 ml Deodorant Set, Ferah, temiz ve aynı zamanda derin bir kokudur. Ferahlığını turunçgiller ve limon kokusundan almış, sandal ağacının odunsu kokusu ve paçulinin zenginliği ile kombine edilerek hazırlanmıştır. Bu güçlü koku sizi ferahlığın ötesine taşıyor.

Hangi Bölgelere Sıkılmalıdır?

Yukarıda da belirttiğimiz üzere parfüm sıkarken rastgele değil belli bölgelerin tercih edilmesi gerekir. Boyun ve omuzlar en ideal bölgelerdir. Bu bölgelere sıkıldığında daha kalıcı bir etki sağlanır.

Satın aldığınız parfümün cildinizden kısa sürede uçup gitmemesi için mutlaka tene göre tercih yapılmalıdır.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: erkek parfümü, erkek parfümleri nasıl kullanılır, parfümler hangi bölgelere sıkılmalıdır, erkek parfümleri nasıl kalıcı gale getirilir
Şubat 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR