Erkekler İçin En İyi Cilt Bakımı Önerileri

Erkekler İçin En İyi Cilt Bakımı Önerileri

Bakım ve hazırlanmak söz konusu olduğunda erkeklerin işleri kadınlara göre daha kolay ve hızlıdır. Erkekler sabah evden çıkarken 10–15 dakikada hazır olurken çoğu kadın bu süreyi 1 saate kadar çıkarabilir. Kadınlar, makyaj yapmak, cilt bakımı yapmak, saçlarını şekillendirmek için daha fazla süreye ihtiyaç duyar. Erkekler günlük rutinlerine bakım ekleme konusunda direniyor olsalar da, günümüzde birçok erkekte artık cilt bakımı konusunda arayış içerisindedir. Aşağıda erkek bakımı konusunda dikkat edilmesi gereken bazı önemli başlıklara yer verilmiştir.

Ilık Duş Almak

Çoğumuz sıcak suyla yapılan bir duşa hayır diyemiyoruz, ancak bu cildiniz için iyi olan bir şey değildir. Uzun süre boyunca sıcak suyun altında kalmak, cildinizin kurumasına neden olabilir ve bu da cildinizin pul pul dökülmesini sağlar. Sıcak su cilt üzerindeki doğal yağları yok eder ve kurutur. Erkeklerin duşta kullanması için birçok duş jeli markası vardır. Ogansia Men Seascape Duş Jeli ise hem kokusu hem de cilt üzerinde bırakmış olduğu yumuşak bir etki sayesinde tercih edilebilir.

Nemlendirici Kremler

Daha önce nemlendirici krem kullanmamışsanız bundan sonra yüzünüzü her yıkadığınızda nemlendirmeye özen gösterebilirsiniz. Nemlendiriciler cildinizin daha parlak olmasını sağlar. Kırışıklıkları azaltarak ciltteki kuruluğun giderilmesini sağlar. Nemlendirici özellikle ılık bir duştan sonra cildin tüm bölgesine sürülerek vücudun nemlendirilmesi sağlanabilir.

Tıraş Olmak

Erkeklerin en büyük problemi sakallarıdır. Bazı erkekler yoğun kıllara sahip olduklarından dolayı günlük olarak tıraş olmaya ihtiyaç duyarlar. Dolayısıyla her gün tıraş olmanız gereken bir cilde sahipseniz cildinizin tahriş olması da normaldir.  Bu tip cilde sahip olan kişilerin kullandığı tıraş köpüğünden tutunda tıraş losyonuna varıncaya kadar dikkatli seçmesi gerekir. Özellikle tüylenme vücudun tüm bölgesinde yoğun ise bu durumda Veet Men Duşta Erkeklere Özel Tüy Dökücü Krem kullanılarak cildin jiletle tahriş edilmesinin önüne geçilmiş olur.

Erkek Cilt Bakım Ürünleri

Erkeklerin cilt bakımı söz konusu olduğunda dikkat etmesi gereken önemli hususlardan birisi de bakım ürünleridir. Piyasada birçok ürün vardır, ancak her ürünün farklı cilt gruplarında daha etkili olduğunu unutmamak gerekir.

Erkek cilt bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: erkeler için en iyi cilt bakımı, cilt bakımı, bakım önerileri, erkek bakımı
Kasım 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR