Erkekler İçin İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Rehberi

Erkekler İçin İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Rehberi

Vücudun bazı bölgelerinde çıkan istenmeyen tüyler, kadın ve erkekler için rahatsız edici bir durum olabilir. Özellikle sırt ve göğüs bölgesinde çıkan yoğun kıllar bakımına önem veren erkekleri rahatsız edebilir.

Göğüs bölgesinde çıkan tüyler karın kaslarını kapattığı için göze hoş gelmeyen bir görüntüye neden olacağı gibi koltuk altında çıkan tüyler vücutta kokuya neden olacağından dolayı sıkıntı verebilir. Tüylerden kurtulmak istemenin psikolojik ya da estetik nedeni olabilir, ama sebep her ne olursa olsun tüylerden kurtulmak istendiğinde uygulanması gereken bazı yöntemler vardır. Biz de bu yazımızda pürüzsüz bir tene sahip olmak isteyen erkeklerin istenmeyen bölgelerde çıkan kıllardan nasıl kurtulabileceklerine dair bilgiler verelim istedik.

Ağda Kullanımı

Ağda, kadınlar için olduğu gibi erkekler içinde tüylerden kurtulmak için önemli bir çözümdür. Acılı bir işlem olmasından dolayı genelde son tercih olarak kullanılan bu yöntem sayesinde tüylerden hızlı bir şekilde kurtulmak mümkündür. Ağdalarda farklı formüllere sahiptir. Eski klasik ağdalar daha çok ağrılı ve acılı olurken eni geliştirilmiş olan sir ağdalar ise daha pratik kullanıma sahiptir.

Ağda yaparken vücudun bir gün öncesinden ölü hücrelerden arındırılması gerekir. Bu sayede işlem daha basit olacaktır. Ağda yaparken cildin tamamen kuru olduğuna dikkat etmeniz gerekir. Bu sayede acıyı en aza indirmiş olursunuz.

Erkekler İçin Tüy Dökücü Krem ve Spreyler

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için etkili yöntemlerden biri de sprey ve kremlerdir. Tüy dökücü kremler tüyleri incelterek dökülmesini sağlar. Acısız ve ağrısız bir işlem olduğu gibi pratik bir uygulama yapabilir. Erkeklere özel olarak üretilmiş olan Bioder Erkekler İçin Bitkisel Tüy Dökücü Sprey 175 ml ile kısa tüylerden bile kurtulmak mümkündür.

Tüy gidericiler düzenli olarak kullanıldığında istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak adına mümkündür. Ancak hızlı ve kesin çözüm aranıyorsa bu durumda epilasyon en doğru seçeneklerden birisi olabilir.

Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon işlemi kadın ve erkeklerin istenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih ettiği bir yöntemdir. Kılların durumuna ve yoğunluğuna göre birkaç seansta tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkündür. Uygulama yapıldığı andan itibaren etkisini gösterir ve son seansta artık tüylerden kurtulmuş olunur.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: erkekler için istenmeyen tüylerden kurtulma rehberi, erkekler için tüy dökücü krem, erkek bakımı, erkekler için tüylerden kurtulma yöntemleri
Ekim 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR