Göğüs Bakımı Nedir ve Nasıl Yapılır?

Göğüs Bakımı Nedir ve Nasıl Yapılır

Meme, estetik bir duruşun yanı sıra anneliğin ve cinselliğin önemli bir sembolüdür. Bunun için her kadın meme sağlığına dikkat etmesi ve uygun bakım formüllerine sahip olması gerekir.

Meme bezi yüksek oranda yağ içerir, bunun yanı sıra süt üretme özelliğine de sahip olduğundan bebeklerin beslenmesinde önemli bir görevi vardır. 20’li yaşlarda meme dokusu sıkı ve dolgundur, ancak zamanla gevşemeler meydana gelir ve bu da sarkmalara neden olur. Bu durum estetik olarak hoş görünmeyeceğinden kaygı verici bir duruma dönüşebilir. İleri yaşlarda bu tip problemler yaşanmak istenmiyorsa 20’li yaşlardan itibaren gerekli olan bakımın yapılması gerekir.

Göğüs Bakımı Nedir?

Meme sağlığını korumak amacıyla yapılan göğüs bakımı, birtakım faktörler göz önünde bulundurularak yapılır. Egzersiz, doğru sutyen seçimi, çatlakların önlenmesi, güneşe karşı koruma, duruş teknikleri, masaj ve memenin düzenli olarak kontrol edilmesi gibi sayılabilir.

Göğüs Bakımı Nasıl Yapılır?

Göğüs egzersizleri sayesinde bağ dokunun desteklenmesi ve memenin sıkılaştırılması hedeflenir. Bunun için göğüs kaslarının düzenli şekilde çalıştırılması şarttır.

Göğüs bakımı için kullanılacak olan kozmetik ürünlerinin amacı şekillendirmek ve ihtiyaç duyulan nemlenmeyi sağlayabilmektir.

Nisavit Göğüs Bakım Kremi, E vitamini açısından zengin olup uçucu yağlar içerir. Nemlendirici ve hücre koruyucu etkiye sahip %100 bitkisel bir ürün olan Nisavit, hayvansal madde içermez. İçeriğinde PTO, E vitamini (Wheat Germ oil, Lemon oil, Soybean oil, Sesame oil, Corn oil) Vaseline Blanche, Paraffinum Liquidum vardır. Hamilelik ve emzirme döneminde ortaya çıkabilecek çatlaklarda kullanılabilir.

Göğüs Bakımı Yöntemleri

Sağlıklı bir göğse sahip olabilmek yalnızca kozmetik ürünlerine bağlı değildir. Bunun için vücudunuzun ihtiyaç duyacağı günlük bakımları kendiniz yapmanız gerekir. Örneğin kuçuk sutyen seçimi yapılması halinde göğus sıkışır ve hava alamaz bu da memede çatlakların oluşumuna yol açar.

Beslenme ve egzersizler düzenli olarak yapmalıdır. Dik ve sağlıklı göğüslere sahip olabilmek için doktorunuzdan bu egzersizlerle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Göğüs sağlığınızı korumak özellikle gebelik döneminde çatlakların ve sarkmaların oluşmasını önlemek için https://www.dermoailem.com/ adresimizden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Etiketler: göğüs bakımı, göğüs bakımı nedir, göğüs bakımı nasıl yapılır, göğüs bakım kremi, göğüs bakımı yöntemleri
Haziran 01, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR