Göğüs Pedi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Göğüs Pedi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bebeğinizle birlikte hayatınızda ve vücudunuzda pek çok değişiklik meydana gelir. Emzirmek bu değişiklikler arasında en tarifsiz olanıdır. Bebeğinizi anne sütü ile beslemek kuşkusuz tarif edilemez bir duygudur. Ancak bebeğinizi emzirirken göğüs tahrişi gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Aralıksız çalışan süt bezleri ve bebeğin emme rutinine bağlı olarak anne sütü sızıntısı gibi problemler söz konusu olabilmektedir.

Bebeğinizin en çok ihtiyaç duyduğu şeylerden biri anne sütüdür. Anne sütünün bebeğin sağlığı için önemi saymakla bitmez. Ancak bebeğinizi emzirirken yaşanabilecek problemler, aralıksız çalışan süt bezleri annenin göğüslerinde hassasiyet yaratabilir. Şişme, alerjik reaksiyonlar ve çeşitli yaralara neden olan iltihaplanmaları azaltmak için göğüslerinize iyi bakmalı, göğüs sağlığınızı korumak için önlemler almalısınız.

Bebeğin tüm gereksinimlerinin karşılandığı anne sütü, bebeğin ilk altı ayı beslendiği tek kaynaktır. Bu nedenle anne göğsünde yaşanabilecek iltihaplanma ya da problem bebeğin anne sütü tüketememesine neden olabilir. Bunun için emzirme döneminde göğsün kuru ve steril tutulması oldukça önemlidir. Şişme, alerjik reaksiyonlar ve iltihaplanmaları azaltmak için göğüs pedi kullanabilirsiniz.

Göğüs pedi göğüs uçlarında biriken sütü hijyenik bir biçimde emerek, göğsün nemli kalmasının önüne geçer. Nefes alan yapısı ve emici dokusuyla süt sızıntısını emerek göğsün kuru kalmasını sağlar. Düzenli ve sağlıklı bir emzirme dönemi geçirmek isteyenler için göğüs pedi adeta bir kurtarıcı durumundadır. Göğüs pedi sağlık açısından önemli bir üründür. Göğüs pedi sayesinde göğüs bölgeniz gün boyunca kuru kalır ve rahat bir gün geçirebilirsiniz.

Göğüs Pedi Nasıl Kullanılır?

Göğüs pedi kullanımı oldukça basittir. Bebeği emzirdikten sonra göğsünüzü temizleyerek göğüs pedini takabilirsiniz. Pedin yapısı ve yapışkanlı bantlar sayesinde göğüs ucuna rahatlıkla yerleşecektir. Göğüs pedinin takılması ve çıkarılması oldukça kolaydır.

Pratik bir şekilde göğüs pedini, göğüs ucunuza yapıştırabilir ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Göğüs pedini 1 ya da 2 kullanım sonrası yenisiyle değiştirmek en sağlıklısıdır. Böylelikle hem kıyafetleriniz temiz kalır hem de sağlıklı bir şekilde bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Bambino 3D Jelli Göğüs Pedi Gece/Gündüz rahat ve üstün emici sızıntı korumasıyla emziren annelerin konforu için tasarlanmıştır. Annelerin temiz, güvenli ve rahat hissetmeleri için sıvıyı emerek göğüs ucunun kuru kalmasını sağlar. Emici özel tabakasıyla sıvıyı emerek jel haline dönüştürür ve jeli pedin içerisinde tutar. Özel yapısı nedeniyle giysi dışından fark edilmez

Etiketler: göğüs pedi nedir, göğüs pedi nasıl kullanılır, anne ve bebek
Haziran 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR