Göğüs Ucu Çıkarıcı Nedir? Ne İşe Yarar?

Göğüs Ucu Çıkarıcı Nedir? Ne İşe Yarar?

Bebeklerin sağlıklı gelişimi ve beslenmesi için emzirmek belli bir döneme kadar gereklidir. Bu süreçte anneler birçok nedenden dolayı göğüs ucu problemleri ile karşılaşabilir. Bebeğin emzirilmesi enfeksiyonlara karşı korunması ve anne bebek arasındaki eşsiz bağın güçlendirilmesi açısından oldukça önemlidir. Anneler farklı nedenlerden dolayı emzirme esnasında çeşitli problemlerle mücadele etmek durumunda kalabilir.

Göğüs ucu çıkarıcı malzemeler sayesinde düzleşen meme ucu normal formuna dönüşür. Göğüs ucunun düzleşmesi bebeğin memeyi kavramasına engel olmaktadır. Düzleşen ya da içe kaçmış durumda olan memenin ideal boyuta ulaşması için gereken desteği göğüs ucu çıkarıcılarda bulabilirsiniz.  

Doğumdan sonraki ilk günlerde bazı annelerin göğüslerinde çok fazla süt olması gerilme nedeniyle düzleşmeye neden olabilir. Böyle bir durumda meme ucunu nazikçe dışarıya çıkarmanız ve bebeğin ulaşmasını sağlamanız oldukça önemli.

Özel olarak formolü edilen göğüs ucu çıkarıcı ürünlerden yardım alarak sorunu kısa sürede çözebilirsiniz. Genel olarak tüm göğüs ucu çıkarıcı ürünler iki aparat seçeneği ile karşınıza çıkar. Bu sayede her iki ucu da aynı anda kullanabilirsiniz.

Yeni aldığınız göğüs ucu çıkarıcıyı ilk kullanmadan önce dikkat edeceğiniz belli adımlar vardır. Sabunlu su ile yıkamak ve oda sıcaklığında kurutmak bunların başında gelir.

Lansinoh Lacthassist Göğüs Ucu Çıkartıcı

Lansinoh Lacthassist göğüs ucu çıkartıcı annelerin konforunu düşünerek tasarlanmış bir üründür. Kolay ve aktif bir kullanım sunan Lansinoh Lacthassist Göğüs Ucu Çıkartıcı ile bebeğinizi kusursuz bir şekilde emzirebilirsiniz.

Lansinoh Lacthassist göğüs ucu çıkartıcıyı kullanmak için bebeği emzirme pozisyonuna getirdikten sonra mor ampulü hafifçe sıkın. Ardından göğüs ucu aspiratörünü göğüs ucunuzun etrafını da içine alacak şekilde uç kısma yerleştirebilirsiniz.

Bu aşamada hava almaması için göğüs ucu aspiratörünü hafifçe cildinize doğru bastırmayı unutmayın. Göğüs ucu çıkana kadar aynı işlemi yapmaya devam edebilirsiniz.

Tek elle kullanıma uygun olan Lansinoh Lacthassist göğüs ucu çıkartıcını anneler pratik bir şekilde aktif hale getirebilir. Hijyenik ve kolay taşıma için Lansinoh Lacthassist göğüs ucu çıkarıcı kutu ile birlikte kullanıma sunulur.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: göğüs ucu çıkarıcı nedir, göğüs ucu çıkarıcı ne işe yarar, anne ve bebek, emziren anneler için göğüs ucu çıkarıcı önerisi, sağlıklı yaşam
Ağustos 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR