Göz Rengine Göre Doğru Far Seçimi

Göz Rengine Göre Doğru Far Seçimi

Göz makyajı hem günlük kullanımlarda hem de özel gün kullanımlarında en dikkat çekici noktalardan biri olmaktadır. Bu nedenle de hem günlük kullanımlarda hem özel günlerde etkileyici ve anlamlı bakışlar elde etmek için, makyajınızda dikkat etmeniz gereken en önemli husus, doğru renk paletini kullanmak olmaktadır.

Makyaj yaparken kullanacağınız renk ve tonlarını seçerken, ten renginiz kadar göz renginize de dikkat etmeniz ve New Well gibi kaliteli markaların ürünlerini tercih etmeniz çok önemli olmaktadır. Eğer doğru renkleri, doğru tekniklerle uygularsanız etkileyici ve güzel bakışlara sahip olabilmeniz mümkün olmaktadır. Bu yüzden sizler için göz renklerine özel kısaca öneriler derledik.

Kahverengi/ Ela Göz Rengine Sahip Olanlar

Far Seçimi: Kahverengi, bej ve doğal tonlar tercih etmeniz önerilmektedir. Hâkî, zeytin yeşili, bakır ve altın tonları da gözünüzle rahatlıkla uyum sağlayacaktır.

Far Seçiminde Kaçınmanız Gerekenler: Pembe, mavi ve leylak renklerini tercih etmemelisiniz. Bu renkler mavi alt tonuna sahip olduğundan, yani soğuk renkler kategorisinde yer aldığından, kahverengi gibi sıcak bir tonla uyum sağlayamazlar. Mavi alt tonlu renkleri soğuk cilt altı rengine sahip kadınlar tercih etmelidirler.

Göz Kalemi Seçimi: Siyah ve koyu kahverengi ile etkileyici bakışlara sahip olabilmeniz mümkün olmaktadır.

Yeşil Göz Rengine Sahip Olanlar

Far Seçimi: Yeşil, bordoya yakın mor tonları, altın ve bakır tonları tercih etmeniz önerilmektedir.

Far Seçiminde Kaçınmanız Gerekenler: Gümüş pırıltılı renklerden kaçınmalı onun yerine, altın tonları kullanmanız tavsiye edilir.

Göz Kalemi Seçimi: Koyu kahverengi tonları, siyah eyeliner ya da göz kalemi ile bakışlarınızı belirgin hale getirmeniz önerilmektedir. Göz pınarlarınıza ekleyeceğiniz bakır tonlarla ise makyajınızı daha etkileyici bir hale getirecektir.

Mavi Göz Rengine Sahip Olanlar

Far Seçimi: Gözleriniz yeterince iddialı olduğu için far seçiminizi daha pastel tonlarda yapmanız önerilmektedir. Ancak bu göz rengine sahip olanlara en çok yakışan renk tonunun koyu gri olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir.

Far Seçiminde Kaçınmanız Gerekenler: Zaten dikkat çekici bir göz rengine sahip olduğunuz için, bu rengi gölgede bırakacak fazla iddialı renklerden kaçınmanız önerilmektedir.

Göz Kalemi Seçimi: Kahverengi, açık mavi, gri tonları gibi renkler ideal olacaktır.

New Well 12’li Göz Far Paleti gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarır. İsterseniz tek renk kullanabileceğiniz gibi tarzınızı yansıtan tonları harmanlayarak gözlerinizde çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: new well, new well göz farı, göz farı
Nisan 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR