Güneş Sonrası (After Sun) Kullanmak İçin 6 Neden

Güneş Sonrası (After Sun) Kullanmak İçin 6 Neden

Birçoğumuz güneşlenme sürecinde güneş kreminin yeterli geleceğini düşürür. Ancak güneşe maruz kalan cilt toparlanmak için neme ihtiyaç duyar. Güneşlenirken sürülen güneş kremi kadar güneşlendikten sonra cildimize bakım yapmak ve nemlendirmek oldukça önemlidir. Bunun nedeni, güneşe maruz kalmış ve bronzlaşmış cildin kendini onarması ve yenilemesi gerekir.

Yaz aylarında güneşlenmek isteyenler güneşin ışınlarından kendini korumak için güneş kremi kullanır. Uzmanlar güneşten korunmak kadar güneş sonrası cilt bakımının da önemli olduğunun altını çizmektedir. Güneş sonrası cildin kuruması ve hasar görmemesi için cildin kendini onarması ve yenilemesi gerekir. Bunun için mutlaka güneş sonrası after sun olarak bilinen ürünler kullanmak oldukça önemlidir.

Güneşlenirken veya güneşe çıkarken güneş kremi sürmeyi ihmal etmiyorsak güneş sonrası bakıma da dikkat etmemiz gerekir. Güneş sonrası yani after sun ürünler ile güneşe maruz kalan cildimize gereksinim duyduğu bakımı yapabiliriz. After sun ürünler özellikle denize veya havuza giderken yanımıza almamız geren temel bakım ürünleri arasında yer almalıdır.

After Sun (Güneş Sonrası) Ürün Nedir?

Güneşlenirken veya güneşe maruz kaldığımız anlarda cildimiz çok nem kaybeder ve kurur. Ciltte kızarıklık, yanık ve kaşıntı gibi çeşitli hassasiyetler oluşur. Ciltte meydana gelen bu etkiler cilde zarar verebilir. Bu nedenle güneşlendikten sonra after sun yani güneş sonrası ürünleri kullanmak oldukça önemlidir.

Güneş sonrası ürünler güneşlenmenin ardından kuruyan, gerginleşen ve kızaran cildi nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı ürünlerdir. Yüz ve vücut için hazırlanan after sun ürünler cildi nemlendirirken aynı zamanda yatıştırır ve bronzluğun uzun süre kalmasına yardımcı olur.

After Sun Kullanımının Faydaları

Güneşin Etkilerine Karşı Cildi Korur

Güneş sonrası ürünler cilt onarımını artıran vitamin ve mineraller içerir. After sun ürünler güneşin cilt üzerinde yaratmış olduğu hassasiyeti giderir. Cildi hızlı bir şekilde onarır ve cildin yenilenme sürecini hızlandırır. Güneşin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini giderir. Bu nedenle güneş sonrası ürün kullanmak gerekir.

Altermed Panthenol Forte Spray yüksek miktarda A, E, F vitaminleri ve D-panthenol içeren yapısıyla güneşten yıpranan ve güneşin zararlı etkileri nedeniyle tahriş olmuş ciltler için geliştirilmiştir. Doku tabakasının tedavisi için geliştirilen bu ürün, cilt kusurları, yanık ve hasarlar, cilt soyulmaları için idealdir.

Cildin Nem İhtiyacını Karşılar

After sun ürünler nemlendirici özelliğe sahiptir. Cildin güneşlenme sonrası nem ihtiyacı artar. After sun ürünler cildin yoğun nem gereksinimini karşılar. Güneş sonrası krem, kolayca emilerek cildin güçlenmesini sağlar. Ciltte oluşabilecek kuruluğu engeller.

Cildi Yatıştırır

After sun ürünler cildi yatıştırır ve ferahlık hissi verir. BioNike Defence Sun Güneş Sonrası Losyon güneşe maruz kaldıktan sonra cildi yatıştırmak için kullanılır. Hafif ve hızlı emilen formülü ile güneş ışınları nedeniyle kuruyan cilde anında yatıştırır. Cildi tazelemeye ve yenilemeye yardımcı olur.

Kaşıntı ve Tahrişe Engel Olur

After sun ürünler güneş sonrası meydana gelen kaşıntı ve tahriş problemlerine karşı kullanılır. Kaşıntı ve tahrişe engel olur.

Bronzluğun Süresini Artırır

After sun ürünler soyulma problemleri için ideal güneş ürünleridir. Soyulmayı önler ve bronzluğun süresini uzatır.

Cilde Parlaklık Verir

Güneş sonrası ürünler cilde parlaklık ve canlılık sağlar. Böylece bronz ten daha hoş görünür.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: güneş sonrası nedir, güneş sonrası ne işe yarar, güneş sonrası after sun kullanmak için 6 neden, after sun nedir, güneş koruyucu, güneş kremi, cilt bakımı, güzellik sırları
Haziran 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR