İpek Kirpik Uygulaması Nedir

İpek Kirpik Uygulaması Nedir

Kirpikler bakışlara derin anlam katmak için önemlidir. Bazı kadınlar doğuştan doğal uzun kirpiklere sahip olurken bazı kadınlar ise kısa ya da dökülmüş kirpiklere sahiptir. Herkesin ortak hayali ise hem dolgun, hem hacimli hem de uzun kirpiklere sahip olmaktır.

Peki, bu şekilde bir kirpikleriniz yoksa mahrum mu kalmanız gerekiyor? Kesinlikle hayır!

İpek kirpik yöntemiyle artık hacimsiz, kısa ve cansız kirpiklerle baş etmek zorunda kalmıyorsunuz.

İpek Kirpik Nedir?

Adından da anlaşılacağı gibi ipekten yapılan kirpiklerdir. Uygulama seyrek, kısa ve açık renkte olan kirpiklere sahip olan kişiler tarafından tercih edilir. İpek kirpiklerin uzunluğu ve hacmi isteğe göre tercih edilebilir. Var olan kirpiklere tek tek yapıştırılarak yapılan bu uygulama yaklaşık olarak 1–2 saat sürer.

Kirpiklerin yapıştırılmasında kullanılan ürün organik olduğundan alerjiye neden olmaz. Bunun için sağlık açısından olumsuz bir etkiye sahip değildir. İpek kirpikler yapıldıktan sonra 1 ay ile 6 ay arasında kullanılabilir. Süreyi belirleyen şey ise alttaki kirpiklerin dökülmesidir.

İpek kirpik yaptırdıktan sonra istediğiniz şekilde göz makyajı yapabiliyorsunuz, ancak gözlerinizdeki makyajı silerken yağsız ürünler seçmeniz gerekiyor. %100 saf pamuktan üretilen İpek Makyaj Temizleme Pedi 70 Adet; doğallığı ve yumuşak dokusuyla makyaj temizliğinizi ve cilt bakımınızı en iyi şekilde yapmanızı sağlar.

İpek kirpiklerin uzun süre kullanılabilmesi için bakımının da düzenli ve özenli yapılması gerekiyor. Periyodik bakım uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Son yıllarda kadınların gözdesi olan ipek kirpikler her kadına yakışır ve bakışlarının daha anlamlı ve keskin olmasını sağlar.

İpek kirpikler yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi de uyku pozisyonudur. Yüz üstü uyuduğunuzda kirpiklerinizin şeklini bozabilirsiniz. Sağlıklı uyuma şekli sırt üstü yatmaktır.

İpek Kirpikler Nasıl Çıkarılır?

İpek kirpiklerden sıkıldığınızda kendiniz çıkarmaya çalışmamanız gerekir. Aksi takdirde kendi kirpiklerinize de zarar verebilirsiniz. Çıkarma işleminin yapan kişi tarafından gerçekleştirilmesi en sağlıklı yöntemdir.

İpek kirpikleri yaptırdıktan sonra yüzünüzü rahatlıkla yıkayabilirsiniz, ancak yıkama işleminde dikkat etmeniz gereken şey sabunun kirpiklerinize değmemesidir.

NOT: Kirpiklerin doğal bir dökülme dengesi vardır. İpek kirpiklerinde doğal kirpiklerinizin üzerine yapıştırıldığını göz önünde bulundurduğunuzda zamanla dökülmesi normal bir süreçtir. Periyodik bakım esnasında dökülen kirpiklerin yerine yenisinin yapıştırılması gerekir.

Kirpik bakımınız için kullanacağınız farklı ürün seçeneklerini https://www.dermoailem.com/ sitemizden inceleyebilirsiniz.
Etiketler: ipek kirpik, ipek kirpik nedir, ipek kirpik uygulaması, ipek kirpik çıkarma, makyaj temizleme pedi
Şubat 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR