İşlem Görmüş Saç Nasıl Düzelir? İşlem Görmüş Saç Nasıl Onarılır?

İşlem Görmüş Saç Nasıl Düzelir? İşlem Görmüş Saç Nasıl Onarılır?

Saçınız hassas, kırık ve mat bir görüntüye sahipse o zaman günlük bakım rutininizde değişim yapmak ve gerekiyorsa kullandığınız ürünleri çöpe atmanın zamanı gelmiş demektir. Bakımsız saçlar ne kadar kötü ise işlem görmüş saçlarda doğru bakılmadığında o kadar kötüleşmeye başlayacaktır. Doğru bakım ise saçlarınızın tekrardan hacim kazanmasına ve parlak görünmesine neden olacaktır. Aşağıda bahsedeceğimiz günlük bakım tüyoları sayesinde işlem görmüş saçlarınızı kısa sürede onarabilirsiniz.

Çok yıpranmış olan saçların en önemli nedeni sık işlem görmesidir. Yanlış fırça seçimi, sürekli fön makinelerine maruz kalmaları, maşa kullanımı, saç renginin açılması ve ağır kimyasal içeren boyaların kullanılması. Kısacası saçlarınızla ilgili yaşadığınız problem neyse onu çözmek için artık bakımına dikkat etmeniz gerekir.

Saçlarınızın yıpranmasına tek neden yanlış bakım değildir. Stres ya da dengesiz beslenmede saçların kötü görünmesine neden olabilir. Zamanla daha kötüye gitmeden işleri yoluna koymanın vakti gelmiş demektir.

Zarar Görmüş Saçlarınıza Bakım Yapmak

Saçlara bakım yaparken adeta bir hastayla ilgileniyor gibi yaklaşmanız gerekir. Onu potansiyel zararlardan uzak tutmak için özel şampuanlar kullanabilir ve saçlarınızı yıkarken masaj yapabilirsiniz. Yıkama esnasında kuvvetli ovalama saçlarınıza zarar verecektir. Bu nedenle banyo da saçlarınızı ovalarken şampuanın üzerinde kalmamasına dikkat edin.

Yıpranmış saçlara en iyi gelen şey saç kremleridir. Seçtiğiniz krem saçlarınıza derinlemesine işlemeli ve uyguladıktan sonra onarıma geçmesi için biraz bekletmelisiniz. John Frieda Full Repair İşlem Görmüş Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Kremi 250 ml, içeriğindeki inca inchi çekirdeği yağı sayesinde kuru ve yıpranmış saçlarda gözle görülür bakım sağlar. Yoğun etkili formülü, şampuan sonrasında saç bakımınızı tamamlamanıza yardımcı olur. Güçlendirici, onarıcı ve besleyici etkisiyle saç kırılmalarına karşı özel bakım sunar.

Yıpranmış Saçı Nazikçe Şekillendirmek

Saç kremleri saçların yıkandıktan sonra yumuşamasını sağlayacağından daha kolay şekil almasına ve taranmasına imkan sağlayacaktır. Yıpranmış saçlara ne kadar nazik davranırsanız kendini toparlaması da o kadar hızlı olacaktır.

Protein ve Besleyici Maddeler 

Kullandığınız saç bakım ürünlerinin belli maddelere sahip olması gerekir. İçeriğindeki maddeler protein ve besleyici özelliğe sahip olduğunda saçlarınızın onarımı daha hızlı olacaktır.

Saç bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret ederek istediğiniz ürünü sepete ekleyip sipariş talebi oluşturabilirsiniz.

Etiketler: işlem görmüş saç nasıl düzelir, işlem görmüş saçlar nasıl onarılır, saç bakımı, saç kremleri, saç maskesi
Ekim 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR