Kaş ve Kirpiklerinizi Güçlendirmenin 5 Yolu

Kaş ve Kirpiklerinizi Güçlendirmenin 5 Yolu

Parlak, güzel, gür ve güzel kaş ve kirpiklere sahip olmayı her kadının istediğini biliyoruz, ancak maalesef genetik olarak herkes bu güzel kaşlara sahip olamıyor. Ancak doğuştan güzel olmayan kaşlarınızın olması daha sonra onların güzelleşmeyeceği anlamına gelmez. Olması gereken bazı önemli hususlara dikkat ettiğinizde memnun olmadığınız kaş ve kirpikleriniz şaşırtıcı derecede toparlanacak ve göz alıcı olacaktır.

Aşağıda bahsedeceğimiz bu 5 başlık kaş ve kirpiklerinizin canlanmasına ve güzel görünmesine neden olacak.

Her Zaman Makyajınızı Temizleyip Öyle Yatın

Makyaj kadının en büyük silahıdır, ancak her makyaj yapan kişinin de bunu akşam temizlemesi gerekir. Yorgun, halsiz, isteksiz ve depresyonda olsanız bile yatağa asla makyajlı bir yüzle girmeyin, çünkü makyaj ciltte uzun süre boyunca kaldığında cilt kendini yenileme imkanı bulamaz dolayısıyla onarılabilecek sorunları kalıcı hale getirebilirsiniz.

Başkasına Ait Malzemeleri Kullanmayın

Cildimizde kötü ve iyi bakterilerle yaşamak zorundayız ve bağışıklık sistemimiz bu şekilde kendini geliştirir. Eğer siz başkasının kullandığı bir makyaj malzemesini kullanırsanız onun bünyesinin bağışıklılık kazandığı bir bakteriyi kendi vücudunuza almış olursunuz. Dolayısıyla bu da kendinizi hasta etmek anlamını taşır.

Kullandığınız Ürünlerin Tarihine Bakın

Makyaj ürünleri açıldıktan sonra çoğunluğu 6–12 ay arasında kullanılabilir. Bu sürenin üzerinde kullanırsanız muhtemelen cildinizde bakterilerin oluşmasını tetiklemiş olursunuz.

Kaş ve Kirpikler İçin Serum Kullanın

Kaş ve kirpikler için özel olarak üretilmiş olan serumlar vardır. Bu serumlar kaşların yenilenmesini sağladığı gibi daha parlak ve canlı görünmesine de imkan sağlar. Incia Kaş ve Kirpik Güçlendirici Doğal Serum 10 ml, kirpikleri besler, dolgun görünmesine ve uzamasına yardımcı olur. Kaş ve kirpikleri nemlendirir, canlı ve gür görünmesini sağlar. Kaşları yumuşatarak kolay şekil aldırır. Kaş ve kirpiklerin dökülmesini durdurur.

Göz Çevresini Koruyun

Göz Çevresi Bakımı genel olarak kaşların ve kirpiklerin daha iyi görünmesini sağlayacaktır. Göz çevrenizi nemlendirdiğinizde gözaltındaki morluklar olmayacağından kirpiklerinizin de ön plana çıkmasına imkan sağlamış olursunuz.

Cilt bakım ürünlerini incelemek için https://www.dermoailem.com/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: kaş ve kirpik güçlendirici, göz çevresi bakımı, kaş ve kirpik bakımı, cilt bakımı
Ocak 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR