Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Krem Önerileri

Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Krem Önerileri

Kuru ve cansız bir görünümün en önemli nedeni ciltteki nem kaybıdır. Kuru bir cilde sahipseniz cildiniz sürekli olarak neme ihtiyaç duyacaktır. Diğer cilt türlerine kıyasla ciltteki nemi daha çabuk kaybeden kuru ciltlerde kuruluk nedeniyle pul pul dökülme ve gerilme söz konusudur. Kuru cilde sahip olan kişilerin nemlendirmeye daha fazla özen göstermesi gerekmektedir.

Kuru cilde sahip olan kişiler daha hızlı nem kaybına uğrar. Bu nedenle daha fazla neme gereksinim duyar. Eğer nem ihtiyacı karşılanmazsa cilt sorunları ortaya çıkabilir. Doğru nemlendirici ve onarıcı kremlerle kuru cildinize gerekli nemi sağlayabilirsiniz. Kuru cilt nasıl nemlendirilir? sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Kuru Ciltler İçin Hangi Nemlendiriciler Kullanılmalı?

Kuru bir cilde sahipseniz veya kuruluğa yatkın bir cildiniz varsa su kaybını ve nemi önleyen, cildin nem bariyerini onaran nemlendiriciler tercih etmeniz cildiniz için en sağlıklısı olacaktır. Nemlendirici kreminizi düzenli olarak kullanarak cildinizdeki kuruluk hissini ve cilt problemlerini düzeltebilir, cildinizin nem dengesini sağlayabilirsiniz.

BioNike Proxera Kuru Ciltler için Bakım Kremi

BioNike Proxera Kuru Ciltler için Bakım Kremi, kızarık ve hassas ciltler için uygun olarak geliştirilmiştir. Bu krem, kuru ciltleri yumuşatmaya ve bakım sağlamaya yardımcıdır. Cildin nemlendirilmesini sağlar. Uygulama yapılacak bölgelerde hafif masaj yaparak tamamen emilmesini sağlayabilirsiniz. Gereksinime göre günde bir kere veya daha fazla kullanabilirsiniz.

La Roche Posay Toleriane Sensitive Rich Nemlendirici Yüz Bakım

Kuru ve hassas ciltler için geliştirilen La Roche Posay Toleriane Sensitive Rich Nemlendirici Yüz Bakım Kremi kızarıklığa eğimli ciltler için bakım sağlar. Cilt üzerindeki kuruluğun ve gerginliğin giderilmesinde etkilidir. Cildi korumaya yardımcı olan bu ürün alkol ve parfüm içermez. Sabah ve akşam saatlerinde yüz ve boyun bölgesine yeterli miktarda uygulanabilir.

Ducray Keracnyl Repair Cream

Ducray Keracnyl Repair Cream akne tedavisi nedeniyle kurumuş ve tahriş olmuş ciltler için özel olarak geliştirilmiştir.  48 saat nemlendirme etkili bakım kremi olan Ducray Keracnyl Repair Cream cildi nemlendirmeye, yatıştırmaya ve yeniden yapılandırmaya yardımcı olur. Ciltteki gerginlik ve rahatsızlık hissini yatıştırır. Günde 1-2 kez ince bir tabaka halinde uygulanabilir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: nemlendirici, kuru ciltler için nemlendirici, kuru ciltler için nemlendirici önerileri, hangi nemlendiriciler kullanılmalı, cilt bakımı, yoğun nemlendirici kremler, güzellik sırları
Ağustos 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR