Kuru Ve Yıpranmış Saçlar İçin Özel Bakım

Kuru Ve Yıpranmış Saçlar İçin Özel Bakım

Kuru ve yıpranmış saçlar, özellikle saçı boya, fön, maşa gibi kimyasal işlemlere maruz kalan kişilerin en büyük sorunudur. Saç derisinin kuruması ile ilgili olan bu durum, bazen genetik kaynaklı da olabilir.

Kadınlar saçlarına şekil vermekten hoşlanırlar. Düğün, toplantı, iş hayatı gibi sosyal zorunluluklar saç şekillendirmesini gerekli de kılmaktadır. Saçı boyatmak da hem bir zevk ve değişiklik hissi verir, hem de ilerleyen yaşlar ve artan beyazlar nedeniyle bir zorunluluk olabilir.

Güzel haber şudur ki; bu tür etkilerle kuruyan ve yıpranan saçlara uygun bakım yapıldığında saçlar canlılık kazanır, hatta düzenli bakımla bu tür etkilere rağmen, canlılıklarını her zaman korurlar. Saç yapınız ister genetik nedenlerle, isterse de kimyasal etkilerle kurumuş olsun, etkili bir bakımla tekrar canlılık ve parlaklık kazanabilir. Dermoailem’de kuru ve yıpranmış saçlar için uygun şampuan, saç kremi ve bakım yağları bulunmaktadır.

Kuru ve Yıpranmış Saçlar Nasıldır?

Dokunulduğunda saman hissi veren, kırılgan saçlardır. Taranmaları zor olur. Parlak ve canlı bir görünümleri yoktur; soluk dururlar. Kuru saçlarda sebum tabakası zarar görmüştür ve bu durum saçın içindeki suyun kaçmasıyla sonuçlanır. Böylece saç kurur.

Kuru ve Yıpranmış Saçların Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Kuru ve yıpranmış saçlar, öncelikle, her saç tipi için uygun olan ve özel bakım ürünleri içeren sabunlar dışında sabunlarla yıkanmamalıdırlar.

Aslında kuru saçları her gün yıkamamak gerekir. Eğer her gün saçını yıkamadan duramayan biriyseniz günlük kullanılabilen özel bakım şampuanları seçmelisiniz. Bu tür şampuanlar, kuru ve yıpranmış saçların hassas yapısı da düşünülerek, özel olarak formüle edilmişlerdir. Ayrıca saç kremi, nemlendirici serum ve yağlar gibi ürünlerle bu bakıma destek vermeniz de iyi olacaktır.

Saç kurutma makinanızın ısı ayarlı olduğundan emin olmalısınız. Saçınızı kuruturken de yıpratabilirsiniz.

Saçınıza ellerinizle düzenli olarak masaj yapmanız da kan dolaşımını hızlandırarak, sebum tabakasını iyileştirir.

Kuru ve yıpranmış saçlar ılık su ile yıkanmalıdırlar. Şampuanı ve saç kremini uyguladıktan sonra akıtırken uçları soğuk su ile durulayabilirsiniz.

Saç spreyi, jöle, köpük gibi ürünlerin kimyasal içerikli olanlarını mümkün olduğu kadar az kullanmalısınız.

Kuru ve Yıpranmış Saçlara Uygun Dermoailem Ürünleri

Sebamed Repair Yıpranma Karşıtı Onarım Şampuanı 200 ml

Sebamed şampuanları kuru ve yıpranmış saçlar için ideal ürünler. Özellikle Sebamed Repair Yıpranma Karşıtı Onarım Şampuanı saçları ve saç derisini hassasça temizlerken, kuru, boyalı, yıpranmış saçları onarma özelliğine sahip. Kuruluğa sebep olmaması, ideal bir saç bakımı sağlarken, saç derisini yatıştırma özelliği kuru saçların ihtiyacı olan yumuşaklığı onlara kazandırıyor. İçeriğindeki hidrolize süt proteini ve doğal nemlendiriciler sayesinde en kuru saçlar bile parlak ve esnek hale geliyor.

Sebamed Repair Yıpranma Karşıtı Onarım Şampuanı 200 ml

John Frieda Ürünleri

John Frieda Detoks Etkili Onarıcı Şampuan - Detox & Repair Shampoo 250 ml

John Frieda Detoks Etkili Onarıcı Şampuan - Detox & Repair Shampoo 250 ml

John Frieda Detox Repair Detoks Etkili Onarıcı Saç Kremi 250 ml

John Frieda Detox Repair Detoks Etkili Onarıcı Saç Kremi 250 ml

John Frieda Detox & Repair Masque - Detoks Etkili Onarıcı ve Besleyici Bakım Maskesi 250 ml

Detoks Etkili Onarıcı ve Besleyici Bakım Maskesi 250 ml

John Frieda Detox & Repair Care Protect Spray - Detoks Etkili Güçlendirici ve Koruyucu Saç Spreyi

Detoks Etkili Güçlendirici ve Koruyucu Saç Spreyi

John Frieda markası kuru ve yıpranmış saçlara sahip olanlar için tam teşekküllü bir koruma planı oluşturmuş. Ürünün şampuanı, kuru ve yıpranmış saçları nazikçe temizlerken onarıyor da. Devamında kullanabileceğiniz saç kremi de detoks etkisiyle saçların temizliğini tamamlıyor ve onları dış etmenlere karşı koruyor. Yıkamadan sonra temiz saçlarınıza, donukluğu anında gideren bakım maskesi uygulayabilir, saç spreyini sıkabilirsiniz. Yeşil çay ve avokado yağı içeren tüm bu ürünler bir arada kullanıldıklarında saçlarınız her türlü kimyasal etkiye rağmen canlı yapılarını koruyacaklar.

Linola Şampuan 200 ml

Linola Şampuan 200 ml

Linola şampuan kuru ve hassas cilt derileri için özel olarak geliştirildiğinden, kuru saçları olanların özellikle ve öncelikle tercih etmesi gereken bir üründür. İçeriğindeki özel bileşenler sayesinde, baş derisi ve saçları son derece yumuşak bir şekilde temizlediğinden kafa derisi ve saçlar yıpranmaktan korunur. Linoleik asit saç diplerinin kurumasının önüne geçer.

Doctors Center Ürünleri

Doctors Center Şampuan 250ml

Doctors Center Şampuan 250ml

Doctors Center Saç Bakım Kremi 250ml

Doctors Center Saç Bakım Kremi 250ml

Doctors Center Saç ve Vücut Bakım Yağı 150ml

Doctors Center Saç ve Vücut Bakım Yağı 150ml

Doctors Center markası da kuru ve yıpranmış saçlar için özel ürünler geliştiren ve Dermoailem ürün yelpazesinde yer alan bir markadır. Şampuan, saç kremi ve saç ve vücut yağı ürünlerini sizlere sunan markanın, kimyasal etkilere maruz kalmış saçlar için onarıcı özellikte keratinli bitkisel protein, Provitamin B5 Panthenol, arginine, pancar özü gibi değerli bitki özleri, proteinler ve aminoasitler içeren bir yapısı vardır. Hayvansal hiçbir madde içermeyen ürünler Arginine Organic Ecocert sertifikalıdır.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: saç için özel bakımlar, kuru saç bakımı, yıpranmış saç bakımı, kuru saçlar, yıpranmış saçlar
Aralık 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR