Lip Glosslar Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Lip Glosslar Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Mat dudakların artık geride kaldığı makyaj trendlerinde son yılların popüler ürünleri arasına lip glosslar yer almaktadır. Lip gloss yani dudak parlatıcılar makyajın canlı, parlak ve dikkat çekici olması için oldukça önemlidir. Aşağıda günümüz makyajının önemli bir parçası olan dudak parlatıcıları hakkında bilinmesi gereken her şey yer almaktadır.

Lip Gloss Nedir?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi lip gloss dudakların parlak görünmesini sağlayan makyaj ürünlerine verilen isimdir. Likit yapıda olan bu ürünler dudakları olması gerektiğinden çok daha büyük ve dolgun gösterebilirler. İnce dudaklara sahip olan bayanların kesinlikle kullanması gereken makyaj ürünleri arasında yer almalıdır.

Dudakların Daha Canlı Görünmesini Sağlar

Dudak parlatıcıların en güzel tarafı enerjik ve canlı bir görüntüye sahip olmamızı sağlamasıdır. Özellikle erken uyanıp işe gitmek zorunda olanlar gün boyunca kendilerini daha enerjik gösterebilirler. New Well Derma Liquid Lipgloss D208 Likit Ruj beklediğiniz etkiyi gerçekleştirecek mükemmel bir makyaj ürünüdür.

Kuru ve Çatlak Dudaklara Uygulanmaz

Dudak parlatıcısı uygulamadan önce dudaklara peeling yapılmasında fayda vardır. Kuru ve çatlak dudaklar lip gloss için uygun değildir, çünkü sürüldüğünde uzun süre boyunca kalmayacaklardır. Fayda sağlamak için dudakların nemlendirilmesi ve peeling yapılması gerekir.

Lip gloss kullanmak ve kullanırken de etkisini görmek istiyorsanız aşağıdaki kurallara mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor.

Lip Gloss Kuralları

  1. Işıltılı ve koyu renkli olanları tercih etmelisiniz.

İddialı bir görünüm ve makyaj beklentiniz varsa çok parlak ve koyu olanları tercih edebilirsiniz. Bordo renk olarak ideal bir seçimdir.

  1. Cilt tonuna uygun olanı seçmelisiniz.

Makyaj yaparken cildi tanımak en önemli konudur. Örneğin nude tonları doğal parlaklık isteyenler için iyi bir seçim olacaktır.

  1. Dolgun Dudaklar

Dudak parlatıcılarının en iyi yanı dudakların daha kalın görünmesini sağlamaktır. Seçtiğiniz ürünün rengi koyu olduğunda dudaklarınızı daha dolgun gösterecektir.

  1. Kalıcı Dudak Parlatıcısı

Dudak parlatıcısı sürüldüğünde gün boyunca bozulmadan kalması gerekir. Bunun için kalıcı olan ürünleri seçmeniz gerekir.

Dudak parlatıcısı çeşitlerine https://www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: lip glosslar hakkında bilinmesi gerekenler, lip gloss, dudak parlatıcıları, lip gloss nedir, lip gloss nasıl sürülür, makyaj önerileri
Aralık 31, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR