Minimal Makyaj Görünümü için 8 İpucu

Minimal Makyaj Görünümü için 8 İpucu

Yazla ilgili en güzel şeylerden biri, güzellik zamanlarınızı serbest bırakma özgürlüğüdür. Çünkü sıcak ve nemli hava, iyi bir makyaj uygulamasını neredeyse imkansız hale getirir.

Makyaj uzmanlarına göre yaz, bronz bir ışıltı ya da minimal makyaj görünümüne iyi gelen daha doğal bir hava verir. Bu görünümü ortaya çıkarmanın sırrı ise kozmetik ürünleridir.

Cilt güne sağlığına odaklanarak başlar. Cildiniz dinlenmiş, nemli ve mutlu görünüyorsa, makyajınız doğal güzelliğinizi vurgulayabilir..

Peki, siz bu yaz minimal bir makyaj görünümü kazanmaya hazır mısınız? Aşağıdaki ipuçları size bu konuda yardımcı olacaktır.

1. Temiz Bir Ciltle Başlayın

Kusursuz, sade bir görünüm yaratmanın en önemli yolu, yeni temizlenmiş cilt ile makyaja başlamaktır. Ciltteki mevcut makyajı ve kirleri temizlerken aynı anda cilde antioksidan desteği veren nemlendirici bir temizleyici kullanabilirsiniz. Cosmed Ultrasense - Soothing Cleansing Foam 150 ml; cildi gün boyu maruz kalınan çevresel etmenlerden arındırır, cilt yüzeyini sakinleştirmeye ve cildi güçlendirmeye yardımcı olur.

2. Cildinizi Güneş Kremi ile Koruyun

Cilt sağlığı sizin için gerçekten önemliyse, güneş kremi olmadan evden çıkmamalısınız. Özellikle UV ışınlarının en yoğun olduğu saatlerde bu çok önemlidir.  

3. Cildinizi Nemlendirin

Kuruluğa karşı savaşmak ve cildi olabildiğince esnek tutmak ve böylece makyajınızın sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlamak için cildinizi nemlendiricilerle güçlendirmelisiniz. Çok ağır olmayan ancak doku açısından zengin hafif bir nemlendirici kullandığınızdan emin olun. 

4. Pürüzsüz Bir Cilt

Makyajınızı uygulayabileceğiniz pürüzsüz bir cilt oluşturmaya yardımcı olmak için fondöten kullanabilirsiniz. Bu sayede cildinizdeki lekeleri de kapatmış olursunuz.

5. İnce Bir Renk Verin

Fondöten uyguladıktan sonra kusurları örtmek için cilt bakım ürünlerini kullanabilirsiniz

6. Tarayıcılara Bakım Verin

Kusursuz bir makyaj görünümü için kaşlarınızı unutmamalısınız. Kaş kalemi ile kaşlarınızı kolayca doldurabilir, şekillendirme ve pürüzsüzleştirme sağlayabilirsiniz.  

7. Özelliklerinizi Öne Çıkarın

Cildinize ışıltı vermek ve doğal özelliklerinizi vurgulamak için elmacık kemiklerinize bir miktar renk ekleyin.  

8. Son Rötuş

Son olarak, gözlerinizi güzelleştirmek için ince bir kat su geçirmez maskara uygulayın. Kirpikleri gösteren yumuşak bir maskara başarılı sonuçlar verecektir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: makyaj, minimal makyaj, makyaj ipuçları, temizleyici köpük, makyaj temizleyici
Eylül 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR