Möller’s Omega 3 Balık Yağı Takviyesi

Möller’s Omega 3 Balık Yağı Takviyesi

Güçlü bağışıklık sistemi özellikle pandemi döneminde hayati önem taşımaktadır. Koronavirüs salgınını atlatabilmek için bağışıklık sisteminin güçlü olması gerekir. Güçlü bağışıklık sistemi için en önemli bileşenlerden biri Omega-3 yağ asitleridir. Omega -3 yağ asitleri takviye edici gıdalar ile vücuda alınmalıdır.

Omega-3 Nedir?

Omega-3 yağ asitleri vücutta üretilemeyen ve dışarıdan alınması gereken temel ve sağlıklı yağlardır. Omega-3 sağlıklı yaşamın en önemli bileşenlerinden doymamış yağlardır. Omega-3 yağ asitleri insan vücudunda pek çok temel işleve sahiptir. İnsan vücudu tarafından üretilemez. Depolanamaması nedeniyle düzenli olarak tüketilmesi sağlık açısından oldukça önemlidir.

Omega 3 yağ asitlerinin eksikliği, uyku problemleri, depresyon, unutkanlık ve çeşitli hastalıklara neden olabilir. Bu nedenle vücuda yeterli oranda Omega-3 takviyesi alınmalıdır. Omega-3 takviyesi balık yağı ile alınabilir. Balık yağı çeşitli yağlı balıklardan oluşan ve Omega-3 desteği sağlayan takviye gıdadır. Yüksek miktarda Omega-3 takviyesi soğuk ve derin denizlerde yaşayan balıklardan elde edilir. Möller’s balık yağı vücudunuzun gereksinim duyduğu Omega-3 ihtiyacını karşılar. 

Balık Yağı Tüketimi

Balık yağının içerisinde Omega-3 miktarı ile EPA ve DHA bulunur. EPA insan vücudunda birçok temel işleve sahiptir. EPA, kalp hastalıklarından korunmada etkilidir. DHA ise beyin fonksiyonlarına, hafıza ve dikkat gibi bilişsel işlevlere yardımcı olur. Göz sağlığını korur ve inflamasyonu önlemede etkilidir. Yeterli miktarda Omega-3 almak ayrıca kan basıncını düşürür ve iyi kolesterolü yükseltir. 

Çocukların balık yağı tüketmemesi halinde ise dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu gözlemlenebilmektedir. Balık yağı tüketimi çocuklarda DEHB belirtilerini azaltır. Çocukların dikkati artar, hiperaktivite azalır. Bu nedenle çocuklarda balık yağı tüketimi oldukça önemlidir.

Möller’s Omega-3 Takviye Edici Gıda Yumuşak Kapsül

Möller’s Omega-3 Takviye Edici Gıda Yumuşak Kapsül yetişkinlerin Omega-3, DHA ve EPA ihtiyacını karşılar. Yüksek doğal Omega-3 yağ asitleri içerir. İçeriğinde ayrıcı DHA ve EPA bulunur. 11 yaş ve üzeri için uygundur. Günde 2 adet tüketilmesi önerilir. 

Möller’s Omega3 Tutti Frutti Aromalı Balık Yağı

Möller’s Omega-3 Tutti Frutti Aromalı Balık yağı çocuklar ve yetişkinler için gereken Omega-3 ihtiyacını karşılar. Möller’s Omega-3 Tutti Frutti Aromalı Balık Yağı, doğal trigliserid formlu balık yağı içerir. Möller’s Omega-3 balık yağı doğal tutti frutti aroması içerir. Balık yağı tadı yerine tamamen doğal aromalar ile tatlandırılmıştır. Şeker, tatlandırıcı, yapay aroma içermez. 3-4 yaş çocuklar için günde 2,5 ml, 4-10 yaş grubu çocuklar için günde 5 ml, 11 yaş üzeri ve yetişkinler için günde 5 ml tüketilmelidir.
Etiketler: omega 3, möllers omega 3, omega 3 balık yağı
Nisan 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR