Mükemmel Saçlar İçin Şekillendirici Tavsiyeleri

Mükemmel Saçlar İçin Şekillendirici Tavsiyeleri

Bakımlı saçlara ulaşmak için yapılması gereken bazı önemli kurallar var. Bunlara dikkat edilmediği sürece saçlarınıza hangi şekillendiriciyi kullanırsanız kullanın istediğiniz etkiyi oluşturabilmeniz mümkün olmayacaktır.

Saçlara Wax Kullanmak

Saç şekillendirici denildiğinde ilk aklımıza gelen Wax oluyor. Wax’ların amacı saçın parlak görünmesini sağlayarak yumuşatıp istenilen tarafa rahat bir şekilde taranmasını sağlamak. Wax kullanılan saçların kolay şekillenebilmesinin en önemli nedeni ise saçları düzleştiriyor olmasıdır. Ancak her markanın bu etkiyi yapabileceğini söylemekte mümkün değil. Bunun için wax kullanılması gerekiyorsa herkesin bildiği markaları tercih etmek faydalı olacaktır.

Saç Jöleleri

Saçlara şekil vermek adına tercih edilen ürünlerin başında ise saç jöleleri geliyor. Saç jöleleri genelde ıslak saça uygulanıyor olsa da kuru saçlar için olan çeşitleri de vardır. İyi bir jöle ıslak ya da kuru saça sürülüp şekil verildiğinde kısa süre sonra sertleşerek saçların olduğu gibi kalmasını sağlar. Nivea Jöle Saç Şekillendirici Parlak 150 Ml bu noktada tercih edilebilecek kaliteli bir üründür. Saçlarınıza uyguladığınızda yalnız şekil vermekle kalmaz aynı zamanda saçınızın beslenmesine de yardımcı olur. Parlaklık etkisi gün boyunca saçlarınızı daha canlı ve parlak gösterecektir.

Saç Spreyleri

Saç spreylerinin güzel tarafı hemen etkisini gösteriyor olmasıdır. Jöle ile kullanılabildiği gibi wax sürülmüş bir saça da uygulanabilir ve bu sayede saçlar hem canlı, hem parlak hem de şeklini koruyacaktır. Saç spreylerinin dezavantajı her gün kullanılmamasıdır. Özel günlerin ilk tercihi olan sprey özellikle kışın istenilen etkiyi oluşturabilmek adına faydalıdır.

Bakımlı Saçlar Nasıl Görünür?

Bakımlı bir saç bakıldığında fiziksel olarak kendisini hemen hissettirebilir. Bakımlı bir saçın en önemli özelliği parlak ve canlı olmasıdır. Saçların günlük ihtiyacı olan vitamin ve mineraller vardır, dolayısıyla bunlar besinlerden alınabilir. Saç bakımının anahtarı olan beslenme şekliniz ise saçlarınıza yaptığınız bakımı ortaya çıkaracaktır. Her gün saç yıkamak bakım yapmak değildir. Önemli olan saçların kirli olmaması, bakım kremleriyle desteklenmesi ve uygun kozmetik ürünlerinin kullanılmasıdır.

Saç bakım ürün çeşitlerine https://www.dermoailem.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: mükemmel saçlar için şekillendirici tavsiyeleri, saç şekillendirici, saç bakımı, saç spreyi, saç jöleleri
Aralık 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR