Mutlaka Denemeniz Gereken La Roche Posay Ürünleri

Mutlaka Denemeniz Gereken La Roche Posay Ürünleri

Genç ve canlı bir cilde sahip olmayı kim istemez ki! Işıltılı ve parlak bir görünüm elde etmek için düzenli olarak cilt bakımı yapmak gerekir. Günlük cilt bakım rutiniyle cildinizi bakımlı ve pürüzsüz bir hale getirebilirsiniz. Cildinizdeki lekeleri azaltabilir, canlı ve ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Cilt bakım rutininizde hangi ürünlere yer vermeniz gerektiğini merak edebilirsiniz. Cilt bakımında doğru ve etkili sonuçlar elde etmek istiyorsanız cilt tipinizi ve ihtiyaçlarınızı belirlemeli ve buna göre cilt bakım ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Cilt bakım ürünleri arasında kararsız kaldıysanız veya kullandığınız ürünlerden memnun değilseniz cilt ihtiyaçlarınıza göre La Roche Posay ürünlerinden faydalanabilirsiniz.

Işıltılı Bir Görünüm İçin La Roche Posay Make Up Remover Micellar Water Gel

Cildi temizlemeye ve arındırmaya yardımcı olan micellar su cilt temizliğinin kilit noktalarından biridir. Micellar su kullanımı cildin sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm elde etmesini sağlar. La Roche Posay Make Up Remover Micellar Water Gel ciltteki makyajı derinlemesine çıkarır ve cilde bakım sağlar. Durulama gerektirmeyen temizleyici jel hassas ciltler için uygundur. Nemlendirici özelliğe sahip olan bu ürünü ıslak cildinize masaj halinde uygulayabilirsiniz.

Göz Çevresindeki Koyu Halkalar İçin La Roche Posay Pigmentclar Yeux Cream

Göz çevresi cildimizdeki en hassas ve en dikkat gerektiren bölgedir. Mimik çizgilerinin en çok olduğu bu bölge en çabuk kırışmaya başlayan bölgedir. Bu nedenle göz çevresi bakımına dikkat ve özen göstermek gerekir. La Roche Posay Pigmentclar Yeux Cream göz çevresindeki kahverengi ve mavi koyu halka görünümünü azaltır. İçeriğinde yer alan PhE-Resorcinol-kafein ve pigmentleriyle göz çevresine daha ışıltılı bir görüntü sağlar. Göz çevresine kolaylıkla uygulanır.

Yaşlanma Karşıtı Etki İçin La Roche Posay Redermic Yeux

Yaşlanma karşıtı ürün arayışındaysanız La Roche Posay Redermic Yeux Retinol İçerikli Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi kullanabilirsiniz. Göz çevresindeki morluk, kırışıklık, çizgiler, halkalar ve şişliklerin azaltılmasında etkilidir. Cilde esneklik ve elastikiyet sağlar. İçeriğinde yer alan retinol cildin yenilenmesi ve yapılanmasında etkilidir. Gözenekleri sıkılaştırır ve ölü hücreleri arındırır. Cildi yumuşatır ve nemlendirir. Ciltteki yaşlanma etkilerini en aza indirmeye yardımcıdır. La Roche Posay Redermic Yeux bakım kremini düzenli uyguladığınızda genç ve canlı bir cilt görünümü elde edebilirsiniz.
Etiketler: la roche posay, la roche posay ürünleri, la roche posay göz çevresi kremi, la roche posay yaşlanma karşıtı krem
Mayıs 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR