Nefes Açıcı Burun Bandı Nasıl Kullanılır?

Nefes Açıcı Burun Bandı Nasıl Kullanılır

Nefes açıcı burun bandı, internette bazı sitelerde horlama bandı olarak da geçmektedir. Burun bandının amacı burnun çalışmasına mekanik bir destek verebilmektir. Burnun kanatları üzerine yapıştırılan bu bant sayesinde burun kanatları dışarı doğru çekilerek burun deliklerinin daha fazla açılması sağlanır ve bu sayede daha iyi nefes alınır.

Burunda alt kıkırdak eğriliği olan kişilerde burun kanatlarının yapısal bozukluğu olan kişilerde kesin olmasa da etkili bir çözümdür.

Burun bandı spor yaparken daha fazla oksijen alabilmek için de tercih edilebilir. Burun bandının düzenli kullanımıyla birlikte ağızdan nefes almak azalacağı için horlama ihtimali de ortadan kalkmış olur. Breathe Right Burun Bandı Orijinal Küçük/Orta Boy 10 adet, horlamanın azalmasına katkı sağlarken, soğuk algınlığı ve alerjilere bağlı burun tıkanıklığının hafiflemesine de katkı sağlar. Ürünü sitemizden sipariş ederek satın alabilirsiniz.

Burun Bandı Horlama Problemini Çözer mi?

Horlamanın birden fazla nedeni vardır. Bu nedenler arasında en sık karşılaşılan sorun ise boğaz çevresindeki dokuların soluk yolunu tıkamasıdır. Soluk yolu tıkandığında dar alandan akciğerlere ulaşmaya çalışan hava boğazdaki dokulara çarparak horlama sesi çıkacaktır.

Eğer yukarıda bahsettiğimiz nedenden dolayı horluyorsanız o zaman burun bandı sizin bu sorununuzu çözemeyecektir. Çünkü girişte de anlattığımız üzere bu bantların amacı burun deliklerinden daha fazla havanın içeri girmesini sağlayacaktır.

Burun Bandı İle Uyku Apnesi Tedavisi Mümkün mü?

Uyku apnesi uyku sırasında solunumun 10 saniyeden daha uzun süre boyunca durması ve bu durumun uyku boyunca tekrar etmesi demektir. Bu durum kronik bir hastalık olduğundan dolayı burun bandının uyku apnesi tedavisinde herhangi bir faydası olmayacaktır.

Herkesin Burun Sağlığı konusunda dikkatli olması gerekir. Burunla ilgili yaşanacak herhangi bir sorun genel vücut sağlığını da etkileyecektir.

Burun Bandı Kullanıcı Yorumları

Burun bandı kullananların yorumlarına baktığımızda ise genelde fayda görülmekten bahsedilmiştir. Özellikle spor yapanlar daha iyi nefes aldıklarını belirterek spor esnasında tıkanmadıklarını ve yorulmadıklarını belirtmişlerdir. Sitemizden alınacak burun bantları sayesinde daha iyi nefes alabilirsiniz.

Sağlık medikal ürünleri ile ilgili https://www.dermoailem.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Etiketler: nefes açıcı burun bandı, burun bandı, burun bandı horlama, burun bandı nefes
Mayıs 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR