Nemlendirici Cilt Üzerine Nasıl Sürülür?

Nemlendirici Cilt Üzerine Nasıl Sürülür? Nemlendirici Sürmenin Püf Noktaları?

Nemlendirici Cilt Üzerine Nasıl Sürülür?

İyi bir nemlendirici doğru şekillerde kullanıldığı zaman son derece etkili olur. Bir nemlendiriciden faydalanmanın en büyük püf noktası doğru kullanmayı bilmekten geçer. Soğuk havaların gelmesiyle birlikte nemlendiricilere olan ihtiyaç daha fazla artar. Nemlendiricileri yanlış bir şekilde sürmek, gözeneklerin kapanmasını sağlar ve yağlanmış bir cilde hazırlık oluşturur. Cildimizin en çok ihtiyacı olan nemi, nemlendiricilerden sağlarken bunu doğru bir şekilde yapmak çok önemlidir. Çünkü nemsiz kalan cilt önce kurur, sonra kırışır ve yaşlanma belirtilerinin oluşmasına sebep olur. Bunu engellemenin  en önemli yolu da nemlendirici kullanımının doğru olmasıdır.

Nemlendirici Sürmenin Püf Noktaları

Nemlendirici sürmenin en önemli kuralı, içten dışa doğru şekilde uygulanması gerekir. Bu yöntem sayesinde kan akışı hızlanır ve cilt nemlendiriciyi daha kolay emer. Cildinizi nemlendirmeden önce yıkamayı unutmamalısınız. İlk aşama temizlik yapılmalı daha sonra nemlendirici kullanılmalıdır. Doğru nemlendiriciyi seçtiğinizden ve kullandığınızdan emin olmalısınız. Eliniz ya da yüzünüz için kullandığınız nemlendiricinizi, göz çevreniz için kullanamazsınız. Vücut için yoğun kıvamlı nemlendiriciler tercih ediyorsanız, yüzünüz için hem etkili hem de hafif nemlendiriciler tercih etmelisiniz. Nemlendirici kreminizi yüzünüze sürerken sadece yüz bölgesine değil, boyun ve dekolte bölgesine de uygulamalısınız. Çok kalın bir şekilde değil ince bir tabaka olacak şekilde uygulamalısınız. 

Ceradolin P Nemlendirici Krem 40 ml Parfümlü

Normal, kuru ve hassas ciltlerin kullanımı için uygun olan nemlendirici krem parfümlüdür. Çocuk ya da yetişkinlerin kullanımı için uygundur. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak istiyorsanız bu nemlendiriciyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Peeling ya da lazer gibi uygulamaların sonrasında da bu nemlendirici ürünü kullanabilirsiniz. Çevresel etkenlere karşı koruyan nemlendirici krem, rüzgar, soğuk, kuru iklim şartları gibi cildi çok kurutan etkenlere karşı da koruma sağlar. El ve ayak bakımı içinde kullanılabilen bu ürün, deterjan gibi ürünlerin cilde karşı olumsuz etkilerinden de cildi korumaya yardımcı olur. Bebek ya da küçük çocukların da bez bölgelerinde kullanılabilir. Özel içeriği ile size yardımcı olacak ve en iyi sonucu almanızı sağlayacaktır.

Tüm ürün çeşitlerimiz için lütfen web sitemizi inceleyiniz : www.dermoailem.com

Etiketler: nemlendirici, cilde nasıl sürülür, nasıl sürülmeli, nemlendirici sürmenin püf noktaları, ceradolin p memlendirici krem
Kasım 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR