Pürüzsüz ve Aydınlık Bir Göz Çevresi İçin Bakım Önerileri

Pürüzsüz ve Aydınlık Bir Göz Çevresi İçin Bakım Önerileri

Gözlerimiz vücudumuzun en hassas bölgelerinden biridir. Hassas olması nedeniyle göz çevresi yaşlanma ve yorgunluk belirtilerinin yoğun olarak görüldüğü yerlerin başında yer alır. Gün içerisinde elektronik cihazlara bakmak, kaliteli uyku ve yoğun yaşam temposu gibi pek çok etken göz çevresinde yorgun bir görünüm oluşturmaktadır.

Göz çevresinde yer alan cilt dokusu, cildin diğer bölgelerine kıyasla daha ince bir yapıya sahiptir. Bu nedenle hassas göz çevresinin güçlendirilmesi ve nemlendirilmesi son derece önemlidir. Göz çevresine gereksinim duyduğu nem ve mineral takviyesi verilmediğinde bu alanda ince çizgi ve kırışıklıklar söz konusu olabilir.

Canlı bir göz çevresi görünümü için göz çevresi bakıma özen göstermek son derece önemlidir. Hassas yapısı nedeniyle özel bir bakım isteyen göz çevresinde aydınlık ve sağlıklı bir görünüme kavuşmak cilt bakımıyla mümkün. Doğru göz çevresi bakımı tüyolarıyla pürüzsüz ve aydınlık bir göz çevresi elde edebilirsiniz. 

Göz Çevresi Bakım Tüyoları

Göz Çevresini Temizleyin

Göz çevresi bakımında ilk adım temizliktir. Göz çevresi hassas bir yapıya sahip olduğu için göz çevresi için uygun cilt temizleme ürünlerinden faydalanmak gerekir. Göz çevresi için uygun olmayan cilt temizleme ürünleri kullanmak göz çevresine zarar verebilir. Göz çevresi için uygun temizleyici ürünler ile göz çevresi iyi bir şekilde temizlenmelidir. Göz çevresindeki kir ve makyaj kalıntılarının temizlendiğinden emin olmak son derece önemlidir.

Göz Kremi Kullanın

Göz çevresi hassas ve ince yapısı nedeniyle neme yoğun bir biçimde gereksinim duyar. Göz çevresi için uygun kremler kullanmak göz çevresine gereken nem desteğini sağlayacaktır. Göz çevresi kremini göz çevrenize sabah ve akşam yumuşak hareketlerle uygulayarak göz çevresini pürüzsüz ve aydınlık hale getirebilirsiniz.

Vichy Liftactiv Derm Source – Göz Çevresi Bakımı kafein ve rhamnose içeren, hassas göz çevresi için kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırıcı etki sağlayan göz çevresi bakım kremidir. Göz altı torbaları, kırışıklıklar, kaz ayağı çizgileri ve koyu halkalara karşı etkili bakım sağlayan bir üründür. Hassas gözler için uygun olan Vichy Liftactiv Derm Source – Göz Çevresi Bakımı Vichy termal suyu içermektedir.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: göz çevresi bakımı, cilt bakımı, kırışıklık giderici kremler, pürüzsüz cilt bakımı, pürüzsüz göz çevresi bakımı
Eylül 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR