Saç Spreyi Nasıl Kullanılır? Saç Spreyi Kullanımının Püf Noktaları

Saç Spreyi Nasıl Kullanılır? Saç Spreyi Kullanımının Püf Noktaları

Saç spreyleri saçın yapısına ve sorunlarına göre kategorize edilmiştir. Dolayısıyla her saç tipine ve ihtiyacına uygun olan bir sprey bulmak mümkün. Ancak burada satın aldığınız bu saç spreyinin nasıl kullanılması gerektiği önemlidir. Çünkü doğru bir şekilde kullandığınızda saçlarınızın mat görünmesinin önüne geçer canlı ve daha parlak olmasını sağlayabilirsiniz.

Saç Spreyi Kullanım Önerileri

Saç spreylerinin kullanımı çok basittir. En çok tercih edilme nedeni pratik olmasından kaynaklanır. Kuru ya da nemli saçlara uygulanabiliyor olmasından dolayı saçlarınıza kolayca şekil verebilirsiniz. Saç spreylerini kullanırken önce kutuyu hafifçe çalkalamalı ve saça 15-20 santim geriden tutarak püskürtmelisiniz. Bu saça eşit bir şekilde dağılma imkanı yaratacak ve bu sayede saçlarınızın her tarafı kolay şekil alacaktır. Saç şekillendiriciler saçın uçlarına canlılık ve yumuşaklık kazandırırken uygulama sonrasında saçın kolayca taranmasına ve şekil verilmesine imkan sağlar.

Saç Spreyi Nasıl Kullanılır?

Saç spreyi kullanırken saça odaklanmakta fayda vardır. Çünkü herkesin saçı aynı özellikte değildir. Bazı saçlar kabarık ve bol hacimliyken, bazı saçlar dalgalıdır. Aşağıda saç türlerine göre saç spreylerinin nasıl kullanılması gerektiği belirtilmiştir.

Kabarık Saçlar İçin Sprey Kullanımı

Bazı saçlar kabarık ve hacimsiz bir görüntüye sahiptir. Bu tip saçlarda hacmin artmasını sağlamak için saç diplerine hacim veren saç spreyi uygulamalısınız.

Gün Boyunca Sabit Kalan Saçlar

Sabah evden çıkan herkes saçlarının akşama kadar bozulmamasını ve harika görünmesini ister. Güçlü tutuş özelliğine sahip olan saç spreyleri sayesinde saça şekil verildikten sonra gün boyunca bozulmaması sağlanabilir. Morfose Mega Strong Saç Spreyi 400 ml, saçlarınızı yıpranmalara karşı korur ve verdiğiniz şeklin uzun süre korunmasını sağlar.

Dalgalı Saçlar

Bazı saçlar denizden çıkmış gibi bir görüntüye sahiptir. Islak görünüyor olmasına karşın bunu gün boyu devam ettirir. Bu şekilde bir saça sahip olmak istiyorsanız hafif formüllü hacim veren bir saç spreyini baş aşağı tutup saçınıza uyguladıktan sonra parmaklarınızla karıştırmalısınız. Bu sayede saçlarınız hem hacim kazanmış hem de dağınık dalgalı bir görüntü alacaktır.

Saç bakım ürünleri için https://www.dermoailem.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: saç spreyi nasıl kullanılır, saç spreyi kullanım önerileri, saç bakımı, saç spreyi nasıl kullanılır, kabarık saçlar için saç spreyi, saç şekillendiriciler
Aralık 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR