Sivilce ve Akne İçin Çözüm Önerileri

Sivilce ve Akne İçin Çözüm Önerileri

Sivilce ergenlik dönemlerinden itibaren her yaş grubunda karşımıza çıkabilen cilt hastalıkları arasındadır. Ciltte oluşan sivilceler vücudumuzdaki problemlerin sinyalleri olabilir. Sivilce ve akne oluşumundan kurtulmanın birçok yöntemi vardır.

Sivilce Neden Oluşur?

Vücut tarafından salgılanan yağlar doğal yollarla dışarı çıkar. Bazı durumlarda doğal yollarla dışarı çıkamaz ve deri altında birikir. Bu da sivilcelerin oluşumuna neden olur. Sivilce problemleri bazı durumlarda kronik hale gelir. Uzun süren sivilce problemlerinde uzmana danışarak çeşitli yöntemlere başvurmak gerekir.

Sivilce, akne ve leke problemleri ciddiye alınmadığı durumlarda oldukça riskli bir boyuta ulaşabilir. Bu nedenle sivilce oluşumunda doğru yöntemlerle sivilce ve aknelerden kurtulmak gerekir. Siz de sivilce ve aknelere kesin çözüm arayışındaysanız ve sivilcelerden kurtulma yöntemi arıyorsanız sizler için bu yöntemleri derledik.

Sivilce ve Aknelerden Kurtulmak İçin Ne Yapılmalı?

Sivilce oluşumuna neden olan birçok etken bulunmaktadır. Hormonlar, mevsimsel değişiklikler, güneş ışınları, stres ve cilt bakımında yanlış ürün tercihi sivilce oluşumuna sebep olur. Sivilcelerden kurtulmak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor.

Cilt Temizliği

Sivilcelerden kurtulmak için ilk olarak cilt temizliğine dikkat etmek gerekiyor. Cildin temiz olması, yüz bölgesinin makyaj ve gün içerisinde yüzümüze yerleşen kirden arındırılması oldukça önemlidir. Günlük olarak cilt temizliğine dikkat etmek ve akşam mutlaka günlük cilt bakım temizliğini yapmak gerekiyor.

Cildi Nemlendirme

Cildin nemlendirilmesi sivilce sorunlarının ortadan kalkmasında oldukça önemlidir. Kuru ciltler her zaman sivilce oluşumuna davetiye çıkarıyor. Bu nedenle hem gündüz hem de gece cildi nemlendirmek olası nem kayıplarının önüne geçiyor. Cosmed Atopia Bariyer Yenileyici & Koruyucu Nemlendirici Krem 400 ml kullanarak cildin yeni bir görünüm kazandırabilir ve cilt problemlerini ortadan kaldırabilirsiniz.

Bioderma Sebium Global 30 ml

Sivilceye meyilli ve problemli ciltler için özel formüllü yoğun arındırıcı bakım kremidir. Sebum bileşimini dengeler ve cilt pürüzlerinin oluşmasının önüne geçer. Cilt izlerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur. Matlaştırıcı ve nemlendirici dokusu ile cilt tarafından hızlıca emilir. Gözenekleri tıkamayan Bioderma Sebium Global 30ml mükemmel bir makyaj tabanıdır.

Bioderma Sebium Global Cover 30ml

Sivilce eğilimli ve akneli ciltler için cilt problemlerini gideren ve yüksek kapatıcılık sağlayan bakım kremidir. Sivilcenin nedeni olan sebium yapısındaki bozulmayı özel formülüyle dengeleyerek sivilceler yok eder. Cildin doğal bir görünüm kazanmasına ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. Gözenekleri tıkamayan Bioderma Sebium Global Cover 30 ml kremin cilt toleransı yüksektir.

https://www.dermoailem.com/
Etiketler: sivilce çözümü, akne çözümü, nemlendirici, cilt nemlendirici, bioderma sivilce ürünleri, sivilce ürünleri, akne ürünleri
Şubat 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR