Sonbahar Sezonunun En Trend 3 Ruj Rengi

Sonbahar Sezonunun En Trend 3 Ruj Rengi

Yeni sezonda makyaj rutinimiz de değişiklik göstermeye başladı. Yaz aylarındaki canlı ve ışıltılı makyaj trendleri yerini sonbahar tonlarına bıraktı. Makyajın tamamlayıcı ve vazgeçilmez makyaj malzemelerinden biri olan rujlar farklı renk ve tonlarda bulunur. Cilt renginize uygun ruju bularak bu sezon da ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sonbaharda bordo ve kahve tonları tercih edilmeye başlandı. Sonbahar için en çok tercih edilen rujlar arasında sıcak ve yumuşak tonları görmek mümkün. Doğal görünümlü ve sonbahara yakışan rujlarla sezona iddialı bir giriş yapabilirsiniz. Size ilham verecek bu ruj trendlerine bir göz atabilir, sizin için en uygun ruj tonunu bulabilirsiniz.

Tarçın Rengi Ruj

Bu sezon da naturel tonlar ile sıcak ve hoş bir görüntü elde etmek mümkün. Baharat tonlarında bu rujla günlük makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Tarçın ton rengi ruj sonbahar makyajınıza hoş ve etkileyici bir görünüm sağlayacaktır. IMPALA Ruj – Longlasting Lipstick No: 102 kremsi dokusuyla dudağa kolay bir şekilde uygulanır. Dudakta uzun süre kalıcı olan IMPALA Ruj - Longlasting Lipstick ile tüm gün göz alıcı etkiye sahip olabilirsiniz.

Koyu Leylak Ruj

Soğuk tonlu nude ton ruj renkleri arasında yer alan leylak rengi ruj, farklı ve özgün duruşuyla dikkat çekiyor. Farklı ruj rengi arayışındaysanız koyu leylak tam size göre. IMPALA Ruj – Longlasting Lipstick No: 108 Koyu Leylak kremsi dokusuyla kolay ve konforlu bir kullanım sunuyor. Dudaklarda yapışkan bir his bırakmayan bu ruj uzun süre kalıcı dokusuyla tüm gün sizinle birlikte. Yoğun ve canlı bir görüntü sunan koyu leylak sonbahara çok yakışacak.

Şarap Kırmızısı Ruj

İddialı ve hoş bir dudak görünümü için şarap kırmızısı tercih edilen renkler arasında yer alır. IMPALA Ruj - Longlasting Lipstick No: 111 kremsi dokusu ile dudağa kolay ve yumuşak bir şekilde sürülür. Cildinizin alt tonuyla uyumlu, göz alıcı ve canlı tonlarda şarap kırmızı mutlaka edinmeniz gereken makyaj malzemeleri arasındadır. Dudakta uzun süre kalıcı olan şarap kırmızısı ile şık ve etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz.

https://www.dermoailem.com/

Etiketler: ruj, en iyi trend ruj rengi, ruj renkleri, mat, ruj, koyu renk ruj, kırmızı ruj, makyaj önerileri, güzellik sırları
Ekim 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR